Verzending & Bezorging

Kosten verzending

Nederland: GRATIS

België: €6,95 en GRATIS vanaf €60,00 (verzekerde verzending incl. track&trace code)

Duitsland: €6,95

Luxemburg: €7,95 (verzekerde verzending incl. track&trace code)

Frankrijk: €9,95 (verzekerde verzending incl. track&trace code)


Verzendtijd

Tussen de 1 en 5 werkdagen. In de meeste gevallen lukt het ons binnen 1 of 2 werkdagen te verzenden. Hier streven wij uiteraard bij alle bestellingen naar, maar soms is het gewoonweg te druk of zijn de stickers te complex en daarom houden we een maximale verwerkingstijd van 5 werkdagen aan.  


Al onze stickers worden na binnenkomst van een bestelling door ons gemaakt. Aangezien bijna al onze stickers in meerdere afmetingen en soms wel 50 verschillende kleuren verkrijgbaar zijn is het niet mogelijk deze allemaal op voorraad te hebben. Sommige stickers vragen ook meer werk dan andere stickers. Denk hierbij aan custom stickers van je eigen ontwerp, standaard stickers die aangepast moeten worden en full color stickers die moeten drogen voordat wij een beschermende coating er overheen kunnen walsen. 


In uitzonderlijke gevallen (bijvoorbeeld een extreem grote bestelling) is het niet haalbaar om de verzendtijd van 5 werkdagen te halen. Uiteraard informeren wij je daar direct over en geven dan ook meteen duidelijkheid over de mogelijke termijn van verzending.


Bezorging

Zodra wij jouw bestelling gemaakt hebben en deze in de verpakking zit melden wij de bestelling aan voor verzending. Indien het een pakket zending is krijg je gelijk een mail met een track & trace code. Aan het eind van de dag worden alle bestelling ingescand en zullen ze volgbaar worden via track & trace. Zendingen per envelop zijn niet volgbaar.


Wij versturen al onze bestellingen via PostNL. In 99% van de gevallen worden pakketten de volgende dag afgeleverd, ook in België en Duitsland. Enveloppen kunnen er soms langer over doen dan een dag. Helaas hebben wij geen invloed op de snelheid van PostNL of een andere buitenlandse bezorgdienst die de bezorging overneemt in België of Duitsland. Wij kunnen vooraf ook niet aangeven hoe laat jouw bestelling wordt bezorgd. Dit ligt geheel aan de route van de chauffeur. Heb je bijvoorbeeld vandaag besteld maar weet je zeker dat je morgen niet thuis bent? Geef dit dan gelijk aan ons door na het plaatsen van je bestelling. Wij versturen het pakket dan een dag later, of wanneer het jou uitkomt.


Mijn pakket is beschadigd

Wij verpakken onze stickers zo goed mogelijk in stevige kartonnen vierkante kokers. Soms komt het voor dat een pakket tijdens transport toch beschadigd raakt. Bij ernstige beschadigingen adviseren wij om het pakket dan niet aan te nemen, maar dit retour te laten sturen. De stickers zijn behoorlijk flexibel en kunnen gelukkig tegen een stootje. In de meeste gevallen zal de inhoud nog prima bruikbaar zijn. Blijkt de sticker nadat je het pakket hebt aangenomen toch onbruikbaar te zijn (of twijfel je) neem dan voordat je gaat plakken een foto van de sticker en neem contact met ons op. Wij lossen het dan samen met je op.


Als je de sticker toch probeert te plakken kunnen wij achteraf niet meer controleren of het probleem door transport of onkundig gebruik veroorzaakt is.De waardering van www.stickythings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 5476 reviews.