Tuning sticker 14 Tuning stickers

TUNING STICKER 14

Deze tuning sticker in de japanse JDM stijl is geschikt voor het plakken op je auto, de ruit van de showroom of op de muur in de garage of boven je bed (als het van je vrouw mag.)

Wil je er meer dan 1? Dan is de prijs nog goedkoper ook!


AFMETING:

1: 10 x 12 cm

2: 15 x 18 cm

3: 20 x 24 cm

Wil je liever een andere afmeting? Neem dan even contact met ons op. Wij kunnen de sticker namelijk veel groter maken voor je!


EXTRA INFORMATIE:

Dit is een fullcolor sticker voorzien van een beschermende UV coating.

Deze stickers worden per stuk verkocht.


TUNINGSTICKERS VAN STICKYTHINGS:

Stickythings is een van de grootste producenten van autostickersauto stripings en tuning stickers van Nederland. Alle stickers worden gemaakt in hoge kwaliteit sticker vinyl van merken zoals 3M of Oracle. Doordat wij alle tuning stickers zelf maken kunnen wij in de meeste gevallen de stickers naar wens aanpassen. 

Heb je een tuning sticker op straat gezien, of op een afbeelding op het internet en weet je niet waar deze te koop is? Stuur ons dan een foto van de auto en wij gaan voor je kijken of wij deze stickers voor jouw auto kunnen ontwerpen en maken. Heb je zelf een origineel idee, of bijvoorbeeld een club of bedrijfslogo waar je graag een autosticker van hebt, of wilt verwerken in een sticker? Neem even contact met ons op.


LEVENSDUUR EN KLEURGARANTIE VAN ONZE TUNINGSTICKERS:

De kleurgarantie van onze vinyl autostickers is minimaal 7 jaar bij normaal buitengebruik. Zijn je stickers full color geprint? Dan is de kleurgarantie minimaal 3 jaar. De levensduur is afhankelijk van hoe zorgvuldig je met de tuning stickers omgaat. Indien je netjes met je auto omgaat, en netjes met de tuning stickers dan zullen deze jarenlang goed blijven. Hier kunnen wij echter geen garantie opgeven omdat wij natuurlijk niet kunnen controleren hoe je de tuning stickers geplakt hebt en hoe je met onze autostickers omgaat. Maak de ondergrond altijd goed schoon en vetvrij voordat je tuning stickers gaat plakken. Schoon is iets anders dan vetvrij. Let ook vooral op resten van eventuele waxlagen. Wax werkt als een olielaagje en daar plakken stickers helaas niet op.


TUNINGSTICKERS VERWIJDEREN:

Ben je uitgekeken op je tuning sticker of striping en wil je wel weer eens wat anders? Verwarm de stickers dan goed met een föhn. De lijmlaag wordt dan soepel en je kunt de stickers er makkelijk vanaf halen. Probeer je de stickers te verwijderen zonder deze te verwarmen dan is de kans groot dat er lijmresten achterblijven. Zeker als de stickers al wat langer zitten. Verwarm de autostickers daarom altijd bij het verwijderen en trek ze voorzichtig los. Pas op dat je je vingers niet brandt. Je zult zien dat de tuning sticker netjes loskomen van de ondergrond.


Specificatie
StijlJDM

Tuning sticker 14 - Tuning stickers kopen

  • Artikelnummer: TUNE014
  • €9,95

  •   Fullcolor sticker met UV coating

      JDM sticker style

      Keuze uit meerdere afmetingen


    Scroll naar beneden voor meer informatie.

  • 2 of meer €7,95

Beschikbare opties:

Tags: tuning sticker, tuning stickers, tuning, tuningsticker, tuningstickers, tuning sticker auto, tuning stickers auto, tuningsticker auto, tuningstickers auto