Tegelstickers Portugal Tegelstickers

TEGELSTICKERS PORTUGAL

Deze portugese tegel stickers zijn te koop in een set van 8 stuks. Deze stickers zijn geschikt voor gebruik in de badkamer, het toilet of bijvoorbeeld de keuken. De stickers zijn gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen.


AFMETINGEN:

De stickers zijn 15 x 15 cm per stuk.

Wil je liever een andere afmeting? Stuur ons dan een mail.


TEGELSTICKERS EN DE MOGELIJKHEDEN

Met de tegelstickers van Stickythings maak je in een handomdraai iets bijzonders van je badkamer, toilet of keuken. Plak ze over je bestaande tegels en de badkamer, keuken of het toilet heeft dankzij de mooie tegelstickers weer een hele nieuwe, frisse uitstraling. Je kunt ook een eigen ontwerp laten maken voor je tegel stickers. Je stuurt ons gewoon een mail met je ontwerp of idee en de gewenste afmetingen per tegel sticker.

 

MAKKELIJK TE PLAKKEN EN SCHOON TE HOUDEN

De stickers zijn vochtbestendig en makkelijk te plakken dankzij de speciale coating die over de stickers zit. Hierdoor beschadigen de stickers ook niet als je ze met een natte doek afneemt. Zorg dat je de tegels eerst goed schoon en vetvrij maakt voor je de tegelstickers gaat plakken. Zo voorkom je dat de stickers na verloop van tijd toch los gaan laten. De tegelstickers plakken op alle gladde, schone en vetvrije ondergronden.

 

KWALITEIT EN TOCH GOEDKOOP

Alle tegelstickers worden door ons zelf geproduceerd zodat wij bij iedere sticker de kwaliteit kunnen garanderen. Wij werken met de beste kwaliteit sticker folies van de merken 3M en Oracal. Onze tegelstickers bieden wij aan tegen scherpe prijzen en als je 2 of meer sets besteld wordt het alleen maar goedkoper.

 

GRATIS EN SNELLE VERZENDING BINNEN NEDERLAND

De verzending binnen Nederland is gratis, voor Belgie en Duitsland 3,95. Wij proberen de stickers altijd binnen 1 tot 2 werkdagen te verzenden.

 

MAKKELIJK TE VERWIJDEREN

Ben je op een gegeven moment uitgekeken op de tegelstickers? Dan zijn deze weer makkelijk te verwijderen. Dit doe je door ze goed te verwarmen met een föhn. Hierdoor wordt de lijmlaag weer zacht en kun je de sticker voorzichtig lostrekken. Op deze manier blijven er geen lijmresten achter.


Specificatie
StijlPortugese Tegelsticker

Tegelstickers Portugal - Tegelstickers kopen

 • Artikelnummer: ts028
 • €16,95

 •   Full color

    Hoogglans afwerking met beschermende coating

    Set van 8 stickers | 15 x 15 cm per tegel

    Stapelkorting bij 2 of meer sets | van 16,95 voor 12,95 per set

   
  Voor meer informatie scroll je naar beneden
 • 2 of meer €12,95

Beschikbare opties:

Tags: keuken, toilet, badkamer, tegelstickers, tegel stickers, portugese tegel stickers, portugal