Snor Scoop Mini Cooper stickers

MINI COOPER SNOR STICKER

De allerleukste sticker voor op je Mini. Een snor!


AFMETING:

De snor is 25 cm breed.


PLAKADVIES:

Deze sticker kun je gewoon meteen plakken. Let wel op dat je hem recht plakt. Als hij eenmaal op auto zit krijg je hem niet meer los! Op onze plakinstructie pagina vind je uitgebreide informatie over het plakken van onze stickers.


MINI COOPER STICKERS VAN STICKYTHINGS:

De Mini Cooper is dé auto bij uitstek om te customizen met stickers. Denk hierbij aan de iconische bonnetstripes, of de vele varianten die Mini zelf aanbiedt. De van zichzelf al leuke en sportieve auto wordt hierdoor nog sportiever. Autostickers en stripings zijn dus de ideale combinatie met de Mini Cooper.

Stickythings is een van de grootste producenten van autostickers voor je Mini Cooper van Nederland. Alle stickers worden gemaakt in hoge kwaliteit sticker vinyl van merken zoals 3M of Oracle. Doordat wij alle stickers zelf maken kunnen wij in de meeste gevallen de stickers naar wens aanpassen. 

Wist je dat bijna alle onze stickers en stripings universeel te gebruiken zijn? Je kunt ook stickers van een Renault plakken op een Mini Cooper en andersom! Alle afmetingen staan bij de stickers vermeld. Heb je dus stickers of een striping gezien maar komt de afmeting niet overeen met jouw eigen auto, of twijfel je? Dan kunnen wij deze indien nodig voor je aanpassen. 

Heb je een te gek bestickerde Mini Cooper op straat gezien, of op een afbeelding op het internet en weet je niet waar deze te koop is? Stuur ons dan een foto van de auto en wij gaan voor je kijken of wij deze stickers voor jou kunnen ontwerpen en maken. Heb je zelf een origineel idee waar je graag een sticker van hebt, of wilt verwerken in een striping? Neem even contact met ons op.


LEVENSDUUR EN KLEURGARANTIE VAN ONZE STICKERS:

De kleurgarantie van onze vinyl autostickers is minimaal 7 jaar bij normaal buitengebruik. Zijn je stickers full color geprint? Dan is de kleurgarantie minimaal 3 jaar. De levensduur is afhankelijk van hoe zorgvuldig je met de autostickers omgaat. Indien je netjes met je auto omgaat, en netjes met de autostickers dan zullen deze jarenlang goed blijven. Hier kunnen wij echter geen garantie opgeven omdat wij natuurlijk niet kunnen controleren hoe je de autostickers geplakt hebt en hoe je met onze autostickers omgaat. Maak de ondergrond altijd goed schoon en vetvrij voordat je autostickers gaat plakken. Schoon is iets anders dan vetvrij. Let ook vooral op resten van eventuele waxlagen. Wax werkt als een olielaagje en daar plakken autostickers en auto stripings helaas niet op.


STICKERS VERWIJDEREN:

Ben je uitgekeken op je autostickers of striping en wil je wel weer eens wat anders? Verwarm de stickers dan goed met een föhn. De lijmlaag wordt dan soepel en je kunt de stickers er makkelijk vanaf halen. Probeer je de stickers te verwijderen zonder deze te verwarmen dan is de kans groot dat er lijmresten achterblijven. Zeker als de stickers al wat langer zitten. Verwarm de autostickers daarom altijd bij het verwijderen en trek ze voorzichtig los. Pas op dat je je vingers niet brandt. Je zult zien dat de autostickers netjes loskomen van de ondergrond.


Heb je nog meer redenen nodig om je Mini Cooper stickers bij ons te bestellen?


Specificatie
ModelUniverseel

Snor Scoop - Mini Cooper stickers kopen

  • Artikelnummer: MINI029
  • €14,95

  •   Keuze uit meer dan 25 kleuren

      Universeel te gebruiken op alle modellen

      7 Jaar kleurgarantie


    Voor meer informatie scroll je naar beneden.


Beschikbare opties:

Tags: autostickers, stickers voor auto, mini cooper stickers, mini stickers, mini cooper autostickers, mini cooper auto stickers, john cooper stickers, cooperworks stickers, cooperworks autostickers snor, scoop