Seat daksticker 2 Seat stickers

SEAT DAKSTICKER 2

Deze sticker voor op het dak van je Seat is ideaal om te combineren met een van onze andere sportieve stripings. 


AFMETING:

Deze sticker is 90 cm breed.

Wil je liever een andere afmeting? Stuur ons dan een mail.


EXTRA INFORMATIE:

Dit betreft een volledig gesneden sticker. Het blokpatroon krijgt dus de kleur die jij kiest en de kleur van de auto. Plak je een zwarte sticker op een groene auto, dan wordt het blokpatroon zwart / groen. De tekst is dan uiteraard ook zwart.


SEAT STICKERS VAN STICKYTHINGS:

Stickythings is een van de grootste producenten van autostickers voor je Seat van Nederland. Alle stickers worden gemaakt in hoge kwaliteit sticker vinyl van merken zoals 3M of Oracle. Doordat wij alle stickers zelf maken kunnen wij in de meeste gevallen de stickers naar wens aanpassen. 

Wist je dat bijna alle onze Seat stickers en stripings universeel te gebruiken zijn? Heb jij een Seat Mii maar staat de sticker afgebeeld op een Seat Leon? Dan is de kans zeer groot dat deze toch past. Sterker nog, je kunt ook stickers van een Renault plakken op een Seat en andersom! Alle afmetingen staan bij de stickers vermeld. Heb je dus een te gekke striping gezien maar komt de afmeting niet overeen met jouw eigen auto, of twijfel je? Dan kunnen wij de striping indien nodig voor je aanpassen. 

Heb je een Seat sticker of striping op straat gezien, of op een afbeelding op het internet en weet je niet waar deze te koop is? Stuur ons dan een foto van de auto en wij gaan voor je kijken of wij deze stickers voor jouw Seat kunnen ontwerpen en maken. Heb je zelf een origineel idee waar je graag een sticker van hebt, of wilt verwerken in een striping? Neem even contact met ons op.


LEVENSDUUR EN KLEURGARANTIE VAN ONZE STICKERS:

De kleurgarantie van onze vinyl autostickers is minimaal 7 jaar bij normaal buitengebruik. Zijn je stickers full color geprint? Dan is de kleurgarantie minimaal 3 jaar. De levensduur is afhankelijk van hoe zorgvuldig je met de autostickers omgaat. Indien je netjes met je auto omgaat, en netjes met de autostickers dan zullen deze jarenlang goed blijven. Hier kunnen wij echter geen garantie opgeven omdat wij natuurlijk niet kunnen controleren hoe je de autostickers geplakt hebt en hoe je met onze autostickers omgaat. Maak de ondergrond altijd goed schoon en vetvrij voordat je autostickers gaat plakken. Schoon is iets anders dan vetvrij. Let ook vooral op resten van eventuele waxlagen. Wax werkt als een olielaagje en daar plakken autostickers en auto stripings helaas niet op.


STICKERS VERWIJDEREN:

Ben je uitgekeken op je autostickers of striping en wil je wel weer eens wat anders? Verwarm de stickers dan goed met een föhn. De lijmlaag wordt dan soepel en je kunt de stickers er makkelijk vanaf halen. Probeer je de stickers te verwijderen zonder deze te verwarmen dan is de kans groot dat er lijmresten achterblijven. Zeker als de stickers al wat langer zitten. Verwarm de autostickers daarom altijd bij het verwijderen en trek ze voorzichtig los. Pas op dat je je vingers niet brandt. Je zult zien dat de autostickers netjes loskomen van de ondergrond.


Specificatie
ModelUniverseel

Seat daksticker 2 - Seat stickers kopen

  • Artikelnummer: SEA014
  • €29,95

  •   Keuze uit meer dan 25 kleuren

      Universeel te gebruiken op alle modellen

      7 Jaar kleurgarantie


    Scroll naar beneden voor meer informatie.

Beschikbare opties:

Tags: seat, daksticker