Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Reseller worden?

Wil jij onze stickers verkopen in je webshop of winkel?


Dat kan!


Webshops:

Om het aanbod voor onze reeds bestaande online resellers zo exclusief en interessant mogelijk te houden hanteren we bepaalde voorwaarden alvorens we een nieuwe samenwerking aangaan met andere online resellers.


We kijken hierbij kritisch naar de uitstraling, reviews en algemene indruk van een webshop. Zo kunnen wij er samen voor zorgen dat de klant een perfect product en een bijbehorende service krijgt. Hiervoor hanteren we het dropshipping principe, waarbij jij pas een sticker bij ons besteld nadat de klant deze bij jou besteld en betaald heeft. Wij versturen de sticker vervolgens onder jouw bedrijfsnaam naar de klant. 

Stuur ons een mail met meer informatie over je webshop, dan nemen wij contact met je op.Winkels:

Wij hebben een selectie gemaakt van onze best verkopende muur- en autostickers voor verkoop in 'stenen' winkels. De stickers worden onder onze merknaam verkocht en per stuk verpakt in kartonnen kokers voorzien van labels met alle benodigde informatie. De inkoopprijs is afhankelijk van de afname hoeveelheid.


Groothandel stickers

Wij krijgen regelmatig de vraag of wij een groothandel voor muurstickers en autostickers zijn. Dat zijn wij niet. Wij zijn een commercieel bedrijf met een volledig eigen productielijn. Naast verkoop via onze eigen webshop hebben wij een aantal samenwerkingen met wederverkopende partijen.

Wil je meer informatie? Vraag dan onze Catalogus aan.