Porsche Cayenne GTS stickers Porsche stickers

PORSCHE CAYENNE GTS STICKERS

De Cayenne GTS stickers welke op geen enkele Porsche Cayenne mogen ontbreken. Dit is een set van 2 stickers voor beide zijden van je Porsche.


AFMETING:

Per sticker is de afmeting 13  x 100 cm. 


PORSCHE STRIPINGS VAN STICKYTHINGS:

Stickythings is een van de grootste producenten van autostickers en stripings voor je Porsche van Nederland. Alle stickers worden gemaakt in hoge kwaliteit sticker vinyl van merken zoals 3M of Oracle. Wij produceren al onze stickers zelf en kunnen daarom indien gewenst aanpassingen in het ontwerp of de afmetingen maken. 

Wist je dat veel van onze Porsche stickers en stripings universeel te gebruiken zijn? Heb jij een Porsche uit 2012 maar staan de stickers afgebeeld op een Porsche uit 1999? Dan is de kans zeer groot dat deze toch passen. Sterker nog, je kunt ook stickers van een Citroen plakken op een Porsche en andersom! Alle afmetingen staan bij de stickers vermeld. Heb je dus een te gekke striping gezien maar komt de afmeting niet overeen met jouw eigen auto, of twijfel je? Dan kunnen wij de striping indien nodig voor je aanpassen. 

Heb je een Porsche sticker of striping op straat gezien, of op het internet en weet je niet waar je deze kunt kopen? Stuur ons dan een duidelijke foto van de auto en wij gaan voor je kijken of wij deze stickers voor jouw Porsche kunnen ontwerpen en maken. Heb je zelf een origineel idee waar je graag een sticker van hebt, of wilt verwerken in een striping? Neem even contact met ons op.


LEVENSDUUR EN KLEURGARANTIE VAN ONZE STICKERS:

De kleurgarantie van onze vinyl autostickers is minimaal 7 jaar bij normaal buitengebruik. Zijn je stickers full color geprint? Dan is de kleurgarantie minimaal 3 jaar. De levensduur is afhankelijk van hoe zorgvuldig je met de autostickers omgaat. Indien je netjes met je auto omgaat, en netjes met de autostickers dan zullen deze jarenlang goed blijven. Hier kunnen wij echter geen garantie opgeven omdat wij natuurlijk niet kunnen controleren hoe je de autostickers geplakt hebt en hoe je met onze autostickers omgaat. Maak de ondergrond altijd goed schoon en vetvrij voordat je autostickers gaat plakken. Schoon is iets anders dan vetvrij. Let ook vooral op resten van eventuele waxlagen. Wax werkt als een olielaagje en daar plakken autostickers en auto stripings helaas niet op.


PORSCHE STICKERS VERWIJDEREN:

Ben je uitgekeken op je autostickers of striping en wil je wel weer eens wat anders? Verwarm de stickers dan goed met een föhn. De lijmlaag wordt dan soepel en je kunt de stickers er makkelijk vanaf halen. Probeer je de stickers te verwijderen zonder deze te verwarmen dan is de kans groot dat er lijmresten achterblijven. Zeker als de stickers al wat langer zitten. Verwarm de autostickers daarom altijd bij het verwijderen en trek ze voorzichtig los. Pas op dat je je vingers niet brandt. Je zult zien dat de autostickers netjes loskomen van de ondergrond.


Nu weet je waarom je Porsche stickers en stripings bij ons moet kopen!


Specificatie
ModelCayenne

Porsche Cayenne GTS stickers - Porsche stickers kopen

 • Artikelnummer: PORS015
 • €34,95

 •   Keuze uit meer dan 25 kleuren

    Universeel te gebruiken op alle modellen

    2 Stripes

    7 Jaar kleurgarantie


  Scroll naar beneden voor meer informatie

Beschikbare opties:

Tags: porsche, cayenne, gts, stickers