Over ons

Wie is Stickythings?


Stickythings VOF is producent en leverancier van goede en betaalbare stickers met een hoge kwaliteit. Van muurstickers tot auto belettering. Van compleet gesneden stickers uit 1 kleur tot (contour gesneden) full color stickers. We hebben een groot assortiment met meer dan 2000 producten die je in onze webshop vindt. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om je eigen sticker te (laten) ontwerpen of een bestaande sticker te personaliseren, het zogenaamde maatwerk. 


Wij werken met veel liefde en zorg aan ons bedrijf en geloven in korte lijnen, eerlijkheid en persoonlijk contact met een vleugje humor. Hiermee streven wij naar een uitstekende kwalitatieve service. En uiteraard vullen mooie praatjes geen gaatjes en daarom vragen we klanten altijd naar hun mening via het review systeem van Webwinkelkeur.  B2B

Naast de verkoop aan particulieren, verkopen wij ook aan bedrijven, het zogenaamde verkopen via B2B. Dit kunnen webshops zijn die een deel van ons aanbod willen opnemen in hun assortiment ofwel winkels die onze producten in hun stenen winkel willen aanbieden.

Als webshop hoef je geen eigen voorraad aan te houden. Zodra je een bestelling in je webshop binnenkrijgt, bestel je het desbetreffende product met een speciale reseller inlogaccount bij ons en versturen wij het onder de naam van jouw webshop naar de klant. 

Als stenen winkel heb je uiteraard wel een voorraad in de winkel. Wil je meer weten over hoe je reseller wordt? Kijk op onze reseller pagina voor meer informatie!


Contact informatie:


Telefoonnummer: 

Ma-Vr 10.00-17.00 : +31 (0) 85 401 8424

Vaak staan wij net met een sticker in de hand en kunnen wij niet direct de telefoon oppakken, probeer het dan later nog eens of stuur ons je vraag via mail.


Email:

info@stickythings.nl


Postadres (geen bezoek/afhaaladres):

St.Jobstraat 4, 6004 GB, Weert


Bankgegevens:

IBAN nummer: NL87 RABO 0132 5622 78

BIC: RABONL2U

PayPal: info@stickythings.nl


Overige gegevens:

KVK 58449191

BTW 853044697B01


Disclaimer


Stickythings heeft zijn uiterste best gedaan om alle gebruikte afbeeldingen op deze site copyright-technisch in te dekken. In sommige gevallen is het ons echter niet gelukt om de betreffende instanties te bereiken. Mocht er ergens op deze site een afbeelding staan waarvan u de rechthebbende eigenaar bent en u wilt deze afbeelding verwijderd hebben, laat dit ons dan weten. Wij zullen de afbeelding dan per direct verwijderen.


Veel afbeeldingen op deze site zijn door Stickythings ontworpen en wij verlenen geen toestemming om deze afbeeldingen zonder uitdrukkelijke toestemming van Stickythings te gebruiken.


Alle vermelde prijzen en afmetingen zijn met de grootste zorg samengesteld. Mocht er nu toch ergens een fout ingeslopen zijn dan zal Stickythings u hierover inlichten alvorens de bestelling te versturen. U heeft dan altijd de mogelijkheid om de bestelling te annuleren.


Het kan zijn dat er op deze site logo's of beeldmerken staan die beschermd zijn. Stickythings gaat ervan uit dat een klant die een sticker besteld van deze logo's of beeldmerken vooraf toestemming heeft van de rechthebbende voor het gebruik hiervan. Stickythings zal dit niet controleren.
De waardering van www.stickythings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 5476 reviews.