Even geduld! Het is extra druk, mail en telefoon beantwoorden gaat daarom langzamer dan normaal. Meer info in ons blog: https://bit.ly/39HMgBL

Interieur & Decoratie stickers - Muurstickers

Interieur & Decoratie stickers - Muurstickers

 

Interieur en decoratie stickers kopen.

Naast de bekende tekst stickers op de muur (muurteksten) zijn er zo veel meer leuke decoratie stickers te koop om je interieur een frisse look te geven. Naast het verplaatsen van je meubels of de muur een andere kleur schilderen, kan een decoratieve sticker je interieur een flinke boost geven. Een moderne skyline boven de bank, of een combinatie van alle sterrenbeelden van het gezin zul je niet in iedere woonkamer terug zien. Dit zijn slechts enkele originele toepassingen van stickers. 

Een groot bijkomend voordeel is dat je stickers na verloop van tijd ook weer makkelijk kunt verwijderen. Ben je uitgekeken op het ontwerp en wil je weer eens wat anders? Dan haal je de stickers er zo weer vanaf en plak je een nieuw ontwerp.


Ondanks dat de muur een van de favoriete plekken blijft om stickers te plakken zijn de mogelijkheden natuurlijk eindeloos. Stickers plakken behalve op muren ook op deuren, kasten, krukken, tafels en ramen. Je eigen creativiteit is hierbij de enige beperkende factor.

 

Top kwaliteit decoratie stickers en toch goedkoop.

Al onze interieur en muurstickers worden door onszelf gemaakt. Daardoor kunnen wij je niet alleen de beste kwaliteit garanderen voor de beste prijs, maar ook zelf bepalen in welke kleuren wij de stickers kunnen leveren. Op dit moment zijn dit al ongeveer 25 verschillende kleuren met de keuze glanzende of matte afwerking. Regelmatig breiden wij ons kleurenpallet uit. Natuurlijk gebruiken we uitsluitend professionele apparatuur en materialen om onze stickers mee te maken. 

 

Woonkamer, slaapkamer, keuken en kinderkamer decoratie stickers.

Zoals je waarschijnlijk zult weten kun je onze stickers vrijwel overal opplakken. Zolang de ondergrond maar glad is. Een beetje relief in het behang is meestal geen probleem. Zo kun je kiezen uit een van onze vele muurteksten voor in de woonkamer of slaapkamer of een kook 'quote' voor in de keuken. Kies uit honderden decoratie stickers voor op de kinderkamer.

 

Kiezen voor een matte of glanzende afwerking.

Een van de voordelen van het bestellen bij ons is dat wij een zeer groot kleurenaanbod hebben, en bijna iedere kleur met een glanzende of matte afwerking kunnen leveren. Wat jij een mooiste vind is uiteraard een smaak kwestie, maar wist je dat er ook voor en nadelen aan de verschillende afwerkingen zitten? Zelf zijn wij altijd voorstander van een matte afwerking. Dat vinden wij mooier (maar dat is slechts onze mening) en heeft 2 bijkomende belangrijke voordelen. Matte stickers geven (bijna) geen reflectie van zonlicht of de verlichting in huis. En op matte stickers zie je minder snel stof en vette vingers zitten. Maken deze 2 punten jou niets uit? Dan kun je prima voor een mooie glanzende afwerking kiezen welke wellicht veel beter bij jouw hoogglans meubels past.

 

Hulp bij het plakken van je decoratie muurstickers.

Ook zit bij iedere bestelling een handige uitgebreide plakinstructie waarin duidelijk uitgelegd wordt hoe muurstickers geplakt moeten worden. Op onze site staan ook nog een hoop handige video's waarin wij je precies laten zien hoe het plakken in zijn werk gaat. Het plakken van een muursticker is minder moeilijk dan je misschien denkt en ben je over een tijdje uitgekeken op het ontwerp dan haal je hem er zo weer vanaf! 

 

Gratis en snelle levering van decoratie stickers binnen Nederland.

Niets is zo vervelend als bij het afronden van je bestelling ontdekken dat je verzendkosten moet betalen. Daarom versturen wij al onze bestelling binnen Nederland gratis. Zowel stickers die door je brievenbus passen, als pakketjes. Wil je dat wij je bestelling naar het buitenland versturen, dan rekenen wij hier een kleine bijdrage voor.

Alle benodigde materialen voor het maken van de stickers hebben wij ruim op voorraad. Daardoor kunnen wij de door jou bestelde sticker snel maken en versturen. Je krijgt dus nooit een sticker die al maanden oud is. Onze stickers worden na het maken direct ingepakt en aangemeld voor verzending. In de meeste gevallen lukt het ons om jouw stickers binnen 1 werkdag te maken en te versturen. Is het heel erg druk bij ons, dan kan dit 1 of 2 dagen langer duren. Zodra jouw sticker in de verpakking zit en klaar staat voor verzending krijg je van ons direct een melding per email. Bij pakketpost zit hier altijd een track&trace code bij zodat je bestelling kunt volgen.

 

Meer dan genoeg keuze en redenen om je stickers bij Stickythings te kopen!

Weergegeven:
Sorteren op:

Benzinepomp decoratiesticker

BENZINEPOMP DECORATIESTICKERDeze sticker van een klassieke benzinepomp staat niet alleen leuk in je huis, maar wordt ook veel gebruikt om het interieur van winkels of restaurants te decoreren.Decorati..

€ 34,95

Lantaarn decoratiesticker

LANTAARN DECORATIESTICKERDeze sticker van een klassieke lantaarn staat niet alleen leuk in je huis, maar wordt ook veel gebruikt om het interieur van winkels of restaurants te decoreren.Decoratiestick..

€ 29,95

Perenboom decoratiesticker

PERENBOOM DECORATIESTICKERDecoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. Je kunt deze sticker op de muur of bijvoorbeeld je deur plakken. En als je er na een tijd..

€ 19,95

Bloemen decoratiesticker 1

BLOEMEN DECORATIESTICKER 1Decoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. Je kunt deze sticker op de muur of bijvoorbeeld je deur plakken. En als je er na een tijd..

€ 14,95

Tijgerprint decoratiesticker

TIJGERPRINT DECORATIESTICKERDecoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. Je kunt deze sticker op de muur of bijvoorbeeld je deur plakken. En als je er na een ti..

€ 21,95

Koptelefoon Hart decoratiesticker

KOPTELEFOON MET HART DECORATIESTICKERDecoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. Je kunt deze sticker op de muur of bijvoorbeeld je deur plakken. En als je er ..

€ 7,95

Birds decoratiesticker

BIRDS DECORATIESTICKERDeze sticker staat leuk op de muur, maar kan bijvoorbeeld ook op het raam of de schuifdeur geplakt worden om te voorkomen dat vogels tegen het raam aan vliegen.Decoratiestickers ..

€ 11,95

Ornament decoratiestickers

ORNAMENT DECORATIESTICKERSDit is een set van 6 stickers. Je kunt hiermee een kastje opvrolijken, de tegels in je badkamer verfraaien of plakken waar jij wilt.BESCHIKBARE AFMETINGEN:1: Ieder ornament i..

€ 9,95

Buddha decoratiesticker

BUDDHA DECORATIESTICKERDecoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. Je kunt deze sticker op de muur of bijvoorbeeld je deur plakken. En als je er na een tijdje ..

€ 19,95

Cassettebandje decoratiesticker

CASSETTEBANDJE DECORATIESTICKERDeze sticker van een cassettebandje staat niet alleen leuk in je huis, maar wordt ook veel gebruikt om het interieur van winkels of restaurants te decoreren.Decoratiesti..

€ 9,95

Koptelefoon decoratiesticker

KOPTELEFOON DECORATIESTICKERDecoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. Je kunt deze sticker op de muur of bijvoorbeeld je deur plakken. En als je er na een ti..

€ 9,95

Koffie decoratiesticker

KOFFIE DECORATIESTICKERDeze sticker van een kopje koffie staat niet alleen leuk in je huis, maar wordt ook veel gebruikt om het interieur van winkels of restaurants en eetcafe's te decoreren.Decoratie..

€ 21,95

Bloemen decoratiesticker 2

BLOEMEN DECORATIESTICKER 2Decoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. Je kunt deze sticker op de muur of bijvoorbeeld je deur plakken. En als je er na een tijd..

€ 21,95

Zebra decoratiesticker

ZEBRA DECORATIESTICKERDecoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. Je kunt deze sticker op de muur of bijvoorbeeld je deur plakken. En als je er na een tijdje o..

€ 16,95

Lotusbloem decoratiesticker

LOTUSBLOEM DECORATIESTICKERDecoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. Je kunt deze sticker op de muur of bijvoorbeeld op je ladekast plakken. En als je er na ..

€ 9,95

Bestek decoratiesticker

BESTEK DECORATIESTICKEREen van onze bestsellers voor in het restaurant, eetcafe en de keuken, deze stickers van een mes, een vork en een lepel. De set bestaat uit 3 losse stickers zodat je zelf de vol..

€ 16,95

Bloemen decoratiesticker 3

BLOEMEN DECORATIESTICKER 3Decoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. Je kunt deze sticker op de muur of bijvoorbeeld je deur plakken. En als je er na een tijd..

€ 14,95

Microfoon decoratiesticker

MICROFOON DECORATIESTICKERBen jij muzikaal, hou je van muziek, of ben je werkzaam bij een pop podium? Dan hebben wij een leuke sticker voor je!Decoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier ..

€ 9,95

Koffietijd decoratiesticker

KOFFIETIJD DECORATIESTICKERDeze sticker heeft niets met het bekende tv programma te maken, maar is een sticker die erg leuk is om op de muur in de keuken, of in de koffiehoek op het werp te plakken. J..

€ 29,95

Vrijheidsbeeld decoratiesticker

VRIJHEIDSBEELD DECORATIESTICKERDe sfeer van New York in je huiskamer.Decoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. Je kunt deze sticker op de muur of bijvoorbeel..

€ 11,95

Origami beer decoratiesticker

ORIGAMI BEER DECORATIESTICKERBen je helemaal fan van de origami kunst of wil je gewoon eens iets anders, moderns, kunstzinnigs op je muur dan is deze muursticker zeker iets voor jou. Decoratiestickers..

€ 17,95

Origami vogels decoratiesticker

ORIGAMI VOGELS DECORATIESTICKERBen je helemaal fan van de origami kunst of wil je gewoon eens iets anders, moderns, kunstzinnigs op je muur dan is deze muursticker zeker iets voor jou. Decoratiesticke..

€ 17,95

Yinyang decoratiesticker

YINYANG DECORATIESTICKERRust in je huiskamer.Decoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. Je kunt deze sticker op de muur of bijvoorbeeld je deur plakken. En al..

€ 5,95

Spooky decoratiesticker

SPOOKY DECORATIESTICKEREen van onze persoonlijke favorieten!Decoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. Je kunt deze sticker op de muur of bijvoorbeeld je deur..

€ 13,95

Spooky decoratiesticker 2

SPOOKY DECORATIESTICKER 2Een van onze persoonlijke favorieten!Decoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. Je kunt deze sticker op de muur of bijvoorbeeld je de..

€ 9,95

Spooky decoratiesticker 3

SPOOKY DECORATIESTICKER 3Een van onze persoonlijke favorieten!Decoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. Je kunt deze sticker op de muur of bijvoorbeeld je de..

€ 9,95

Lotusbloem decoratiesticker 2

LOTUSBLOEM DECORATIESTICKERDecoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. Je kunt deze sticker op de muur of bijvoorbeeld op je ladekast plakken. En als je er na ..

€ 9,95

Vlinder set decoratiesticker

VLINDER SET DECORATIESTICKERDecoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. Je kunt deze vlinder stickers op de muur of bijvoorbeeld je deur plakken. En als je er ..

€ 12,95

Skyline new york decoratiesticker 1

SKYLINE NEW YORK DECORATIESTICKER 1Ben jij ook verliefd op New York? Dan is deze skyline sticker van deze prachtige stad New York echt iets voor jou. Bij kleur kies je de kleur van de skyline en ..

€ 34,95

Skyline new york decoratiesticker 2

SKYLINE NEW YORK DECORATIESTICKER 2Ben jij ook verliefd op New York? Dan is deze skyline sticker van deze prachtige stad New York echt iets voor jou. Bij kleur kies je de kleur van de skyline en ..

€ 34,95

Skyline Den Haag decoratiesticker

SKYLINE DEN HAAG DECORATIESTICKER Decoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. En als Den Haag de stad is waar je trots op bent, je thuis, je alles is, dan kan ..

€ 34,95

Skyline new york decoratiesticker 3

SKYLINE NEW YORK DECORATIESTICKER 3Decoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. En als New York de stad is waar je ooit verliefd op werd dan kan deze sticker ni..

€ 34,95

Eiffeltoren decoratiesticker

EIFFELTOREN DECORATIESTICKER 2Decoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. Je kunt deze sticker op de muur of op bijvoorbeeld op een deur plakken. En als je er ..

€ 19,95

Skyline rotterdam decoratiesticker

SKYLINE ROTTERDAM DECORATIESTICKERDecoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. En als echte Rotterdam liefhebber kan deze sticker niet ontbreken op je muur.BESC..

€ 34,95

Skyline amsterdam decoratiesticker

SKYLINE ROTTERDAM DECORATIESTICKERDecoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. En als echte Amsterdam liefhebber kan deze sticker niet ontbreken op je muur.BESC..

€ 39,95

Sterrenbeeld cirkel decoratiesticker

STERRENBEELD CIRKEL DECORATIESTICKERDecoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. BESCHIKBARE AFMETINGEN (b x h):1: 10 x 10 cm2: 20 x 20 cm3: 30 x 30 cm4: 4..

€ 7,95

Sterrenbeeld weegschaal decoratiesticker

STERRENBEELD WEEGSCHAAL DECORATIESTICKERDecoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. BESCHIKBARE AFMETINGEN (b x h):1: 10 x 10 cm2: 20 x 19 cm3: 30 x 29 cm..

€ 7,95

Sterrenbeeld waterman decoratiesticker

STERRENBEELD WATERMAN DECORATIESTICKERDecoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. BESCHIKBARE AFMETINGEN (b x h):1: 10 x 9 cm2: 20 x 17 cm3: 30 x 26 cm4: ..

€ 7,95

Sterrenbeeld vissen decoratiesticker

STERRENBEELD VISSEN DECORATIESTICKERDecoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. BESCHIKBARE AFMETINGEN (b x h):1: 10 x 11 cm2: 20 x 22 cm3: 30 x 33 cm4: 4..

€ 7,95

Sterrenbeeld kreeft decoratiesticker

STERRENBEELD KREEFT DECORATIESTICKERDecoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. BESCHIKBARE AFMETINGEN (b x h):1: 10 x 9 cm2: 20 x 19 cm3: 30 x 28 cm4: 40..

€ 7,95

Sterrenbeeld leeuw decoratiesticker

STERRENBEELD LEEUW DECORATIESTICKERDecoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. BESCHIKBARE AFMETINGEN (b x h):1: 10 x 12 cm2: 20 x 24 cm3: 30 x 36 cm4: 40..

€ 7,95

Sterrenbeeld maagd decoratiesticker

STERRENBEELD MAAGD DECORATIESTICKERDecoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. BESCHIKBARE AFMETINGEN (b x h):1: 10 x 10 cm2: 20 x 20 cm3: 30 x 30 cm4: 40..

€ 7,95

Sterrenbeeld ram decoratiesticker

STERRENBEELD RAM DECORATIESTICKERDecoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. BESCHIKBARE AFMETINGEN (b x h):1: 10 x 9 cm2: 20 x 19 cm3: 30 x 28 cm4: 40 x ..

€ 7,95

Sterrenbeeld schorpioen decoratiesticker

STERRENBEELD SCHORPIOEN DECORATIESTICKERDecoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. BESCHIKBARE AFMETINGEN (b x h):1: 10 x 9 cm2: 20 x 19 cm3: 30 x 28 cm4..

€ 7,95

Sterrenbeeld steenbok decoratiesticker

STERRENBEELD STEENBOK DECORATIESTICKERDecoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. BESCHIKBARE AFMETINGEN (b x h):1: 10 x 13 cm2: 20 x 26 cm3: 30 x 38 cm4:..

€ 7,95

Sterrenbeeld stier decoratiesticker

STERRENBEELD STIER DECORATIESTICKERDecoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. BESCHIKBARE AFMETINGEN (b x h):1: 10 x 10 cm2: 20 x 19 cm3: 30 x 29 cm4: 40..

€ 7,95

Sterrenbeeld tweeling decoratiesticker

STERRENBEELD TWEELING DECORATIESTICKERDecoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. BESCHIKBARE AFMETINGEN (b x h):1: 10 x 11 cm2: 20 x 22 cm3: 30 x 32 cm4:..

€ 7,95

Tribal vlinder decoratiesticker

TRIBAL VLINDER DECORATIESTICKERDecoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. BESCHIKBARE AFMETINGEN (b x h):1: 10 x 13 cm2: 20 x 26 cm3: 30 x 38 cm4: 40 x 5..

€ 6,95

Tribal maori vogel decoratiesticker

TRIBAL MAORI VOGEL DECORATIESTICKERDecoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. BESCHIKBARE AFMETINGEN (b x h):1: 10 x 10 cm2: 20 x 20 cm3: 30 x 30 cm4: 40..

€ 6,95

Hagedis decoratiesticker

HAGEDIS DECORATIESTICKEREen van onze veel verkochte stickers! Deze leuke sticker kun je natuurlijk behalve op de muur ook op alle andere gladde ondergronden plakken zoals bijvoorbeeld een raam, een de..

€ 9,95

De waardering van www.stickythings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 3657 reviews.