Muurstickers

Muurstickers

Groot aanbod

Je bent op zoek naar Muurstickers? Dan is Stickythings de juiste plek om te zoeken. Het grote aanbod in muurstickers biedt voor ieder wat wils. Of je nu op zoekt bent naar een leuke muursticker tekst voor in de slaapkamer of een leuke muurdecoratie voor in de kinderkamer. Het kan allemaal. Door het aanbieden van meer dan 25 kleuren met een matte of glans afwerking zit er altijd wel iets tussen dat in jouw interieur past.

 

Veel mogelijkheden

Muurstickers bieden zoveel mogelijkheden omdat ze op vele ondergronden toepasbaar zijn. Denk hierbij aan deuren, muren, ramen, tegels, trappen etc. Eigenlijk alle gladde ondergronden die schoon en vetvrij zijn. Ze zijn zowel binnen als buiten toepasbaar. Dat maakt het een heel aantrekkelijk product. Je kunt er je woonkamer of slaapkamer mee op vrolijken. Maar je kunt een muursticker ook informatief gebruiken, denk aan een huisnummer en familie naam voor op je voordeur.

 

Eigen ontwerp

Aangezien Stickythings alles in eigen productie doet is het ook mogelijk een eigen ontwerp te laten maken of een aanpassing te laten doen aan een bestaand ontwerp. Denk aan het toevoegen van een naam bij een kinderkamer decoratiesticker. Of laat een geboortesticker maken in de lijn van het geboortekaartje. We maken graag een vrijblijvend voorbeeld voor je.

 

Altijd de goedkoopste muurstickers in de beste kwaliteit

Voor de prijs hoef je het niet te laten, we bieden altijd scherpe prijzen. Wil je nu meerdere stickers in één keer bestellen van hetzelfde ontwerp of in dezelfde kleur dan kun je ons mailen voor een nog scherpere prijs! Doordat wij de stickers zelf produceren kunnen wij ook de beste kwaliteit garanderen. Wij werken met de beste kwaliteit sticker folies van de merken 3M en Oracal.

 

Het plakken van muurstickers

De stickers zijn makkelijk in een keer aan te brengen dankzij de speciale applicatielaag die over de meeste stickers zit. Stickers waar geen applicatielaag over zit, zijn veelal full color stickers die uit 1 stuk bestaan en daardoor ook direct zijn aan te brengen op de ondergrond. Bij iedere bestelling ontvang je een duidelijke plakinstructie en op onze website vindt je ook een aantal filmpjes hoe je een sticker het beste kunt plakken.

 

Gratis en snelle verzending binnen Nederland

De verzending binnen Nederland is gratis, voor Belgie en Duitsland 3,95. Wij proberen de stickers altijd binnen 1 tot 2 werkdagen te verzenden. De muurstickers worden verstuurd in een vierkante verzendkoker, tenzij de sticker kleiner is dan 20 x 30 cm. Dan wordt deze in een stevige kartonnen envelop verstuurd. Dit om te zorgen dat de stickers zonder beschadiging aankomen.

 

Muurstickers makkelijk te verwijderen

Ben je uitgekeken op de muurstickers? Dan zijn deze weer makkelijk te verwijderen. Dit doe je door ze goed te verwarmen met een föhn. Hierdoor wordt de lijmlaag weer zacht en kun je de sticker voorzichtig lostrekken. Op deze manier blijven er geen lijmresten achter.

 

Kijk nu in ons online aanbod muurstickers en bestel die leuke stickers voor het te laat is.