-29% Muursticker Ik ga slapen 2 SKYBLAUW MAT Aanbiedingen

LET OP: DEZE AANBIEDING IS ALLEEN VERKRIJGBAAR IN DE KLEUR SKYBLAUW MAT EN AFMETING 100 x 47 CM.

Wil je een andere kleur of afmeting, klik dan hier.


MUURSTICKER IK GA SLAPEN 2

Ik ga slapen, ik ben moe. Sluit mijn beide oogjes toe. Zweef dan tot de overkant. Heerlijk zacht door dromenland. Deze muursticker is nu in de aanbieding van € 34,95 voor € 24,95. We maken soms een sticker in de verkeerde kleur of afmeting. Deze stickers zijn verder perfect, maar omdat ze al gemaakt zijn en we niet werken met voorraden kun jij hiervan profiteren. Dus koop je deze muursticker nu met een leuke korting van bijna 30%.


BESCHIKBARE AFMETINGEN (b x h):

100 x 47 cm


EXTRA INFORMATIE:

Deze tekst muurstickers zijn gesneden stickers en bestaan dus uit allemaal losse letters die met behulp van de overdrachtstape in één keer op de desbetreffende ondergrond aangebracht kunnen worden. Het is dus geen tekst sticker met een transparante of gekleurde achtergrond! 

Hoe je een muursticker het beste kunt plakken lees je hier.

De stickers plakken op alle gladde en schone ondergronden zoals muren, deuren of ramen. Een lichte structuur in de muur of het behang is normaal geen probleem. Wel kan het zijn dat de muurstickers slechter hechten op ondergronden die geverfd zijn met afwasbare of siliconen verf. Wij leveren bij iedere bestelling een test sticker mee zodat je vooraf kunt proberen of de ondergrond geschikt is om de sticker op te plakken.
Muursticker Ik ga slapen 2 SKYBLAUW MAT - Aanbiedingen kopen

  • Artikelnummer: SALEMTK015
  • €34,95
  • €24,95

  •   SKYBLAUW MAT

    Afmeting 100 x 47 cm


    Voor meer informatie scroll je naar beneden.

Beschikbare opties:

Tags: slapen muursticker, skyblauw, mat, aanbiedingen, korting stickythings