Muursticker Buikje vol

Muursticker Buikje vol Muursticker teksten
Muursticker Buikje vol Muursticker teksten
Muursticker Buikje vol Muursticker teksten
Muursticker Buikje vol Muursticker teksten
Muursticker Buikje vol Muursticker teksten
Muursticker Buikje vol Muursticker teksten
Muursticker Buikje vol
Je babykamer omtoveren naar een echte kinderkamer? Dat doe je met onze leuke kinderkamer muurstickers. Kwalitatieve muurstickers, ... Lees meer
€ 21,95
Excl. BTW: € 18,14
 • Art.nr.: MTK008

Beschikbare opties

usp

✔︎ Gratis en snelle verzending in NL (BE vanaf 60,-)

✔︎ Klantenbeoordeling 9.3/10
✔︎ Maatwerk mogelijk, neem contact op

Je babykamer omtoveren naar een echte kinderkamer? Dat doe je met onze leuke kinderkamer muurstickers. Kwalitatieve muurstickers, maar toch goedkoop, zorgen voor een speels en kleurrijk effect. Een leuke muursticker tekst over zandkastelen en klimmen in de boom, hutten bouwen en in plassen springen. Dat wil toch ieder kind. Snel besteld en makkelijk in één keer aan te brengen dankzij de speciale applicatielaag die over de tekst muurstickers zit. Verkrijgbaar in meerdere afmetingen en meer dan 25 kleuren. Past dus altijd in jouw kinderkamerstyling.

Standaard afmetingen (b x h):

1:  50 x 62 cm
2:  57 x 71 cm
3:  70 x 87 cm

4:  80 x 92 cm

5:  90 x 112 cmWil je liever een andere afmeting? Neem dan contact met ons op met een druk op de knop 'stel een vraag'.

Hieronder geven wij je een algemene uitleg van alle mogelijke opties. Niet alle onderstaande opties hoeven bij jouw product te staan. Alleen de benodigde opties vind je bij jouw product.

Afmetingen

Bij de opties worden de beschikbare afmetingen weergeven als afmeting 1, 2, 3 etc. Bij de omschrijving vind je de exacte afmetingen in cm weergegeven.


Kleur

De daadwerkelijke kleuren zie je bij de foto's. Let op dat de kleuren op het scherm kunnen afwijken van de echte folie kleuren door de instellingen van je scherm.


Sticker spiegelen

Als je voor deze optie kiest wordt de sticker horizontaal gespiegeld. Je kunt om meerdere redenen kiezen voor de optie 'sticker spiegelen'. Bijvoorbeeld:

 • Je wilt een sticker aan de binnenzijde van een raam plakken, maar deze moet van buitenaf leesbaar zijn. Kies dan voor de optie sticker spiegelen!
 • Je wilt dat een sticker van een paard dat naar rechts kijkt, dat deze eigenlijk naar links kijkt. Kies voor de optie sticker spiegelen!
 • Je wilt 2 dezelfde paardenstickers op je trailer plakken op zo'n manier dat deze aan beide kanten dezelfde kant op kijkt. Dan bestel je er 1 zonder de optie spiegelen en 1 met de optie spiegelen.


Extra's

 • Rakel; een rakel wordt gebruikt bij het aanwrijven van de sticker om deze zo strak mogelijk op de ondergrond aan te kunnen brengen.
 • Rakel met vilt; een rakel zoals hierboven beschreven met een zijde voorzien van vilt. Dit om krassen op de folie te voorkomen.
 • 3M Ontvettingsdoekje; doekje om de ondergrond vetvrij te maken.
 • Knifeless tape; dit breng je aan voordat je de sticker plakt om deze na het plakken door te snijden zonder de ondergrond te beschadigen.


De extra's zijn ook te bestellen via deze link.

Bedrukking (voetstap stickers)

Je kunt kiezen tussen witte voetstappen met een logo erop of voetstap stickers met een volledige print erop.

Plaksoort (voetstap stickers)

 • Normaal; geschikt voor gladde ondergronden, langer gebruik binnen of tijdelijk gebruik buiten.  
 • Extra; geschikt voor gladde en niet gladde ondergronden, langere levensduur bij buitengebruik. Deze stickers plakken ook op stenen tegels.

Hoe plak ik mijn sticker?

Is het de eerste keer dat jij een muursticker of autosticker gaat plakken? Of wil je weten hoe het ook alweer moest. Kijk eerst de video en scroll daarna naar beneden voor nog meer informatie.


      


     


Voor het plakken van alle stickers gelden de volgende regels:

 • De gekozen oppervlakte moet effen, droog, stof- en vetvrij zijn. Op minder effen oppervlaktes kan de sticker minder goed kleven. Bij twijfel kun je de meegeleverde teststicker gebruiken.
 • Werk rustig en met beleid.
 • Plak indien mogelijk de stickers met 2 mensen. Vooral bij grotere stickers!
 • Gesneden stickers bestaan uit 3 lagen: het rugpapier, de sticker zelf en de overdrachtstape, ook wel applicatietape genoemd, die over de sticker zit.
  Full Color stickers bestaan meestal uit 2 lagen: het rugpapier en de sticker zelf. 
 • Als er meerdere stickers op een vel zitten kun je deze voor het plakken los van elkaar knippen.
 • De minimum temperatuur voor het aanbrengen van de stickers is 5 graden Celsius. In de winter kunt u de auto binnen stallen voor het aanbrengen van de stickers of het plaatwerk even voorverwarmen met een fohn.
 • Een waterpas kan handig zijn voor het uitlijnen van de sticker. Op het rugpapier staan wel richtlijnen, maar wij kunnen nooit met 100% zekerheid garanderen dat de sticker geheel waterpas op het vel zit.


Hoe plak ik een muursticker?Waar moet ik op letten bij het aanbrengen van autostickers?

Let op bij het vetvrij maken van auto's en ruiten:

 • Gebruik een professionele ontvetter, warm water met afwasmiddel of reinigingsalcohol. Wij hebben ook speciale ontvettingsdoekjes te koop, deze zijn bij alle stickers mee te bestellen. 
 • Gebruik geen reinigingsmiddelen die een beschermlaag achterlaten. Bij veel ruitenreinigers is dit het geval, zoals bijv. glassex. De stickers kunnen dan niet goed hechten.
 • Gebruik geen reinigingsmiddelen met citroen of ammoniak. Deze kunnen de plaklaag aantasten.

Let op met de achterruitwisser bij stickers op een achterruit:

 • Indien de stickers op een vetvrije ondergrond en goed geplakt zijn is incidenteel gebruik van de ruitenwisser geen probleem. Let echter op met stickers die bestaan uit kleine onderdelen en scherp gesneden hoeken. Deze zijn uiteraard kwetsbaar. 
 • Gebruik van een wasstraat is op eigen risico.

Extra tips:

 • Kijk voordat je gaat beginnen of er uitsparingen weggesneden moeten worden voor emblemen of bijvoorbeeld de antenne.
 • Bij viperstripes is het handig om een touwtje over de auto te spannen als referentiekader.
 • Veel van onze autostripings zijn universeel te gebruiken. Het is daarom vaak het geval dat de striping langer is.  Het overtollige materiaal kun je gewoon wegknippen of -snijden. Het is verstandig dit na het plakken te doen zodat je nooit te veel wegknipt of -snijdt en dit later ook mooi om de rand van het plaatwerk kan wrijven.
 • Stickers met grote oppervlakten kunnen met de natte methode worden aangebracht. Voeg eventueel een klein beetje afwasmiddel toe (zonder citroen) in een plantenspuit en bevochtig de ondergrond en de plakzijde van de sticker hiermee. Bij het opbrengen van de sticker is deze dan nog tijdelijk te verschuiven. Tevens is het met deze methode makkelijker om luchtbellen onder het stickeroppervlak te voorkomen. Let op dat je wel minstens 30 minuten wacht met het verwijderen van de applicatietape aangezien de sticker anders nog niet voldoende hecht aan de ondergrond. 
 • Prik eventuele luchtbellen met een naald of scherp puntje van een mes door en druk de lucht door het gaatje naar buiten.

Hoe plak ik een kleinere autosticker?Hoe plak ik een grotere autosticker?


Hoe plak ik een remklauw sticker?

 • Maak de remklauw grondig schoon, zodat deze vetvrij is. 
 • Knip de stickers uit en verwijder het rugpapier van de sticker. De sticker zelf zal aan de applicatielaag blijven plakken.
 • Plak de sticker op de remklauw en druk deze stevig aan.
 • Verwijder nu voorzichtig de applicatietape. De sticker zelf blijft plakken op de remklauw.

Hoe wrap ik (een deel van) mijn auto?

Voor het wrappen van (een deel van) je auto heb je veel geduld nodig en wat handigheid is ook niet onbelangrijk. Neem de tijd en overhaast het niet. Door de speciale lijmlaag is het mogelijk de folie te herpositioneren. Door de folie te verwarmen met een fohn versoepel je de folie waardoor deze makkelijk in de juist vorm te wrijven is. Blijkt het toch niet goed te zijn verwarm je het weer en trek je het los en doe je het opnieuw. Dit zijn typische eigenschappen van wrapping folie en hiermee onderscheid de folie zich van andere folies.

 1. Verwijder alle verwijderbare onderdelen zoals bijv. een stootstrip, knipperlicht of embleem.
 2. Maak de ondergrond goed schoon en vergeet hierbij niet de randen waar de folie omheen gevouwen wordt. Deze zijn vaak erg vies en hierdoor hecht de folie niet goed en das nou net niet de bedoeling. Goed poetsen dus!
 3. Verwijder het rugpapier en positioneer de folie op de ondergrond. Let op dat je overal voldoende folie overhoudt om over de randen te vouwen. 
 4. Wrijf de folie goed aan met een rakel met vilt. Kijk hiervoor even op youtube, zien is makkelijker dan alleen lezen. Helaas hebben we nog geen eigen filmpje met hoe je een auto wrapt. Maar zodra we dit hebben plaatsen we dit uiteraard op de site!
 5. Heb je een deel gedaan en merk je dat de folie begint te trekken vanwege de bolling van het plaatwerk bijvoorbeeld, pak dan de fohn en verwarm de folie. Door het verwarmen van de folie versoepelt deze en is de folie makkelijker in de juiste positie en dus strak te wrijven. Zorg dat de fohn niet te warm of te koud is. De folie kan natuurlijk smelten als je de fohn te warm hebt staan en versoepelt niet als deze te koud staat. Je kunt overigens een gewone fohn gebruiken, maar ook een fohn uit de bouwmarkt. 
 6. Zit alles goed op z'n plek dan ga je alles dood fohnen, zoals ze dat noemen. Hiermee zorg je dat alle hoeken gefixeerd zijn. 
 7. Begin nu met het wegsnijden van de overtollige folie. Let op dat je de lak niet beschadigd. Vouw de randen nogmaals goed aan.
 8. Monteer alle los gehaalde onderdelen weer op z'n plek en geniet van het resultaat!
 9. Wij raden wel aan om echt wat filmpjes op youtube te kijken zodat je nog beter voorbereid bent.

Ik wil mijn bestelling retourneren, wat moet ik doen?

Neem altijd eerst even contact met ons op via onze contact pagina of bel ons op het volgende nummer +31 085 4018424. Stuur nooit zonder overleg producten retour!

Welke producten kun je retour sturen?    

Producten zonder applicatielaag: bijvoorbeeld full color stickers welke uit 1 geheel bestaan. Denk hierbij aan full colour autobloemen en kinderstickers. Ook krijtstickers hebben in de meeste gevallen geen applicatielaag. Bij twijfel: Weet je niet zeker of de sticker die jij op het oog hebt wel of niet onder ons retourbeleid valt? Neem dan voor je aankoop contact met ons op.

Welke producten kun je niet retour sturen en waarom?

 • Op specificatie gemaakte producten: hieronder vallen producten met een afwijkende maat, vorm of kleurensamenstelling dan standaard aangeboden in onze shop. Dit geldt ook voor producten waarin bijvoorbeeld een naam, zelf gekozen tekst of een zelf opgegeven getal in voorkomt.
 • Zakelijke bestellingen: deze vallen niet onder het consumentenrecht en de wet 'koop op afstand.'
 • Producten voorzien van applicatielaag: Deze dienen binnen enkele weken geplakt te worden en zijn vanwege de 'houdbaarheid' uitgesloten van het herroepingsrecht.
 • Gespiegelde producten: indien de sticker in een gespiegelde vorm besteld is.
 • Wrapfolie: deze wordt speciaal besteld bij onze leverancier in de door jou gekozen lengte, afmeting en kleurcode.
 • Knifeless tape: wij kunnen niet controleren of het product al gedeeltelijk gebruikt is of niet.

Kosten en terugbetaling van retouren

Terugbetaling: na ontvangst en controle van het retour gestuurde product storten wij binnen 14 dagen het volledige aankoop bedrag terug op je rekening. Als je verzendkosten hebt moeten betalen bij je bestelling dan worden deze ook terugbetaald indien de complete bestelling volledig en netjes geretourneerd wordt.
Retourkosten: de kosten voor het retour sturen worden niet door ons vergoed en zijn voor eigen rekening.

Voorwaarden voor retourneren:

 • Zichttermijn en retourzending: voor producten waarbij het retourrecht van toepassing is geldt een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst. Binnen deze periode kun je contact met ons opnemen als je het product retour wilt sturen. Na aanmelding van een retour heb je nogmaals 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. Let op, wij zijn niet aansprakelijk voor het zoekraken of beschadigen van de zending tijdens het retourproces.
 • Acceptatie: stuur nooit zomaar producten retour maar neem altijd eerst contact met ons op. Indien het product onder het retourrecht valt kunnen wij de instructies voor het retourneren doorgeven.
 • Conditie: overbodig om te melden, maar het product moet in originele staat, ongebruikt en onbeschadigd geretourneerd worden.
 • Herroepingsformulier: om gebruik te maken van het herroepingsrecht dien je vooraf onderstaand formulier in te vullen en naar ons toe te sturen.

Download hier ons herroepingsformulier.

Voorkom het terugsturen van producten:

Het brengt onnodig kosten met zich mee voor beide partijen en de extra ritten zijn belastend voor het milieu. Daarom attenderen we je op de volgende punten om te voorkomen dat je een verkeerd product besteld en retour stuurt.

 • Bestel een gratis kleurstaal. Kleuren op het scherm kunnen afwijken van de echte folie kleuren. Twijfel je dus over de kleur, vraag dan een gratis kleurstaal aan via de contactpagina. Vermeld hierbij welke kleur je wenst, of het voor binnen of buitengebruik is en natuurlijk het adres waar we het naar toe moeten sturen.
 • Vraag een gratis test sticker aan. Weet je niet zeker of de ondergrond geschikt is voor het plakken van een sticker? Vraag dan een gratis teststicker aan via de contactpagina. Vermeld hierbij of het voor binnen of buitengebruik is en natuurlijk het adres waar we het naar toe moeten sturen.
 • Controleer de keuzemogelijkheden die je hebt ingevuld. Bij het bestellen van een product zijn er vaak een aantal optie mogelijkheden, denk aan de kleur keuze, de afmeting of het invullen van een eigen tekst. Let goed op dat je de juiste keuzes maakt. Je krijgt meerdere malen de gelegenheid dit te controleren alvorens je de bestelling plaatst. Heb je de bestelling toch al geplaatst en weet je niet meer zeker of je het juiste besteld hebt, controleer dan de bestel bevestiging. Is het fout, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op zodat we het nog kunnen aanpassen.
 • Lees de plakinstructies zorgvuldig. Lees de instructies voor het aanbrengen van de stickers goed door en bekijk ook de filmpjes op onze site. Neem ook de tijd voor het plakken van een sticker.
 • Zorg dat je persoonlijke gegevens correct zijn. Het juiste mailadres en bezorgadres dienen correct te zijn om de bestelling goed af te kunnen ronden. Zo ontvang je de juiste informatie van ons via mail en komt je pakket (op het juiste adres) aan.
 • Lees de omschrijving bij het product. Op alle productpagina's vind je bij de omschrijving extra informatie, ook bijvoorbeeld de exacte afmeting. Hierin proberen wij alle informatie te vermelden die nodig is alvorens je gaat bestellen.
 • Lees onze meestgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen, schroom dan niet om het ons te vragen. Bel +31 085 4018424 of neem contact met ons op via de contact pagina.

Waarom interieur en muurstickers kopen bij Stickythings.nl

✔︎ Kiezen uit meer dan 25 kleuren
✔︎ Verkrijgbaar in meerdere afmetingen
✔︎ Plakken op vele ondergronden

Veel mogelijkheden

De muurstickers van Stickythings zijn ideaal omdat ze zo veel mogelijkheden hebben. Op een goedkope manier weet je met een van onze muurstickers je woonkamer of slaapkamer weer een nieuwe look te geven. Je hebt de keuze uit vele verschillende muurstickers dankzij het grote aanbod, zo hebben we leuke muurteksten die je in de keuken kunt plakken, maar ook mooie romantische of inspirerende slaapkamer muurstickers. Naast de muurstickers in het Nederlands vind je ze bij ons ook in het Engels, Frans en Latijns. De muurstickers plakken op vele ondergronden, denk aan deuren, muren, ramen en trappen. Zolang de ondergrond maar glad, schoon en vetvrij is. Een lichte structuur in de muur of het behang is normaal geen probleem. Wel kan het zijn dat de muurstickers slechter hechten op ondergronden die geverfd zijn met  afwasbare of siliconen verf. Maar met een van onze test stickers kom je hier snel genoeg achter. Deze sturen wij bij ieder bestelling mee. Zo kun je testen of de ondergrond geschikt is, maar ook even oefenen hoe je een muursticker tekst nu moet aanbrengen.

Makkelijk te plakken

De stickers zijn makkelijk in één keer aan te brengen dankzij de speciale applicatielaag die over de tekst muurstickers zit. Het zijn dus losse uitgesneden letters zonder witte of transparante achtergrond. Bij iedere bestelling ontvang je een duidelijke handleiding met plakinstructies en op onze website vind je ook een aantal video's hoe je een muursticker het beste kunt plakken. Wij sturen bij iedere bestelling een test sticker mee zodat je vooraf even kunt oefenen en kunt uitproberen of de muursticker op de door jou gewenste plek en ondergrond zal plakken.

Eigen ontwerp

Wat nou als je ergens een leuke tekst hebt gezien, maar deze vind je niet terug in ons aanbod of niet in de juiste taal? Dan stuur je ons gewoon een mail met al je wensen waaronder de gewenste tekst, de afmeting en het lettertype en we maken vrijblijvend een voorbeeld voor je. Leuk ook voor als je een tekst graag in je eigen dialect op je muur wilt plakken, in het Fries, Limburgs of Brabants bijvoorbeeld.

Kwaliteit en toch goedkoop

Alle muurstickers worden door ons zelf geproduceerd zodat wij bij iedere muursticker de kwaliteit kunnen garanderen. Wij werken met de beste kwaliteit sticker folies van de merken 3M en Oracal. Voor de prijs hoef je het ook niet te laten, we bieden altijd scherpe prijzen. Wil je nu meerdere stickers in één keer bestellen van hetzelfde ontwerp of in dezelfde kleur dan kun je ons mailen voor een nog scherpere prijs!

Gratis en snelle verzending binnen Nederland

Verzenden binnen 1 tot 2 werkdagen is ons streven. En woon je in Nederland? Dan is het verzenden ook nog eens gratis. Woon je in België of Duitsland en wil je een van onze interieur of muurstickers bestellen? Dan vragen wij een kleine bijdrage van 6,95 euro voor de verzending.

Makkelijk te verwijderen

Ben je op een gegeven moment uitgekeken op de muurstickers? Dan zijn deze weer makkelijk te verwijderen. Dit doe je door ze goed te verwarmen met een föhn. Hierdoor wordt de lijmlaag weer zacht en kun je de sticker voorzichtig lostrekken. Op deze manier blijven er geen lijmresten achter.