Geef je interieur een boost met...

 

Begint het bij jou ook altijd na een tijdje weer te kriebelen, wil je je meubels weer eens verplaatsen of een andere kleur op je muur? Dat gevoel heb ik nou ook. Maar niet ieder huis is geschikt om de meubels op veel verschillende manieren neer te zetten. En na 3 lagen verf wil je misschien eens iets anders. Ik ben dan ook altijd op zoek naar leuke, liefst unieke of niet alledaagse accessoires voor in het huis. Pinterest is dan ook een grote inspiratiebron. Op onze pinterest pagina vind je niet alleen inspiratie over muurstickers, maar ook leuke quotes of ideeën voor vaderdag bijvoorbeeld.

 

En natuurlijk zoek ik het ook in onze eigen webshop. Want een andere manier om je interieur weer een boost te geven en een andere uitstraling zijn muurstickers. Al voor ongeveer 20-25 euro vind je heel veel leuke muurstickers, een leuke en goedkope manier voor een unieke verandering. En ben je een beetje creatief dan lever je gewoon je eigen ontwerp of idee aan. Unieker kan het eigenlijk niet. Heb je bijvoorbeeld een leuke tekst gevonden en kun je 'm nergens bestellen als muursticker? Dan stuur je ons een mail. Ben je het na een tijdje weer zat, dan verwijder je de muursticker gewoon weer.

 

 

Een muursticker heeft vele voordelen, ze zijn er in diverse afmetingen, stijlen en kleuren, niet duur, ze zijn te customizen en je kunt ook een geheel eigen idee laten uitvoeren. Een muursticker kan je overigens op alle schone en gladde ondergronden plakken, denk hierbij aan een deur, de trap, de kast, het raam etc. In onze webshop vind je vele soorten tekst muurstickers, van motiverend tot romantisch, van modern tot klassiek. Dus voor ieder wat wils. Bij muurstickers denk je niet alleen aan bekende quotes, leuke uitspraken, songteksten of andere wijsheden, maar je kunt bijvoorbeeld ook dat leuke krukje een nieuwe boost geven met deze leuke kruk stickers

 

Dus ik zou zeggen, ga op jacht, doe inspiratie op voor die nieuwe boost in je interieur. Wie weet is het die ene muursticker die voor jou het verschil gaat maken. En sla de koopjeshoek niet over. Soms maken we een muursticker per ongeluk in de verkeerde kleur of afmeting en dan verhuist ie naar de koopjeshoek voor een nog leukere prijs.