Moederdag

 

Deze dag staat vooral in het teken van het verwennen van alle moeders om ze te bedanken voor hun steun en toeverlaat. Een ontbijt op bed, een knutselwerk of kadootje van de kinderen en misschien wel het allerleukste, op deze dag ben je vaak ook vrij van mama klusjes. Of je er nu veel of weinig waarde aan hecht, zo'n verwennerij laat je toch niet zo snel aan je voorbij gaan.  

 

 

Voor de één is het een traditie maar voor de ander een commercieel opgelegde verplichting. Dus we proberen je ook zeker niet te vertellen over al die leuke stickers die je je moeder kado zou kunnen doen...zoals die leuke bloemenstickers voor op de auto of die leuke muursticker met die liefdevolle teksten over thuis. Nee, daar doen we nu niet aan, maar we houden je natuurlijk niet tegen als je toch even stiekem een kijkje wilt nemen ;-)

 

Wat we wel doen, is je vertellen dat er zoveel leuke Do It Yourself (DIY) kadootjes te maken zijn en als creatievelingen vinden wij DIY kadootjes natuurlijk het leukst. Hier vind je bijvoorbeeld heel veel leuke ideetjes voor moederdag. Niet alleen als je 8 bent, maar ook als je als volwassene een DIY kado wilt geven aan je (schoon)moeder.

 

Op onze pinterest pagina kun je inspiratie opdoen voor moederdag of andere feestelijkheden. En zoek je nog wat tekst inspiratie voor op het kaartje, dan moet je hier eens kijken. 

 

Ben je niet zo'n do it selver maar wil je je moeder wel verwennen met een leuk origineel kadootje, denk dan eens aan een leuke workshop edelsmeden met z'n tweeën, of een bloemen abonnement, of laat die ene mooie foto van jullie afdrukken op een aluminium plaat bij een van de vele fotobedrijven op het web. Of kijk eens of hier iets tussen zit zoals deze design flip vase op de foto bijvoorbeeld.

 

 
En ook wij zijn aan de slag gegaan voor moederdag en hebben deze leuke 'free printable' voor je klaar staan. Print ze op wat dikker papier of ga ermee naar de copyshop en laat ze daar uitprinten voor een mooi resultaat. Schrijf de allerliefste tekst op de achterkant en stuur 'm op naar de liefste (schoon)moeder. 

 

 

 

Alvast een fijne (moeder)dag!