Stickers voor Fiat 500 en Minicooper

 

Heb je weleens gezocht op 'meest iconische auto's' in Google? De kans is groot dat je dan al snel uit komt bij de top 10 van meest iconische auto's. En het zal je niet verbazen dat je hierin de Renault 4, Citroen 2CV ('de eend'), de Volkswagen Kever en de Volkswagen T1 ziet staan. Maar natuurlijk ook de Fiat 500 en de Mini Cooper. Deze twee automerken hebben het niet alleen voor elkaar gekregen om in de top 10 van meest iconische auto's te staan, maar ook nu nog steeds erg populair te zijn. Niet alleen de automerken zijn populair, maar ook de stickers die je er voor kunt krijgen. Het komt zelden voor dat je een Fiat 500 of een Mini Cooper voorbij ziet rijden zonder een setje bonnet stripes voor de Mini of de tri colore striping voor de Fiat 500. Maar er is zoveel meer keuze, denk aan de checkered stripings of de dakstickers. En waarom zijn stickers zo populair voor deze auto's hoor ik je denken. Dat komt simpelweg omdat ze met stickers er nog beter uit zien. Het maakt ze vaak sportiever en gewoon uniek en eigen. En het is ook nog eens best goedkoop.

 

Fiat 500

De Fiat 500 gaat al heel wat jaartjes terug. Hij werd namelijk geïntroduceerd in 1957 en is een van de kleinste auto's die in massa is geproduceerd. De Fiat 500 was bedoeld als Italiaanse auto voor het volk. Inmiddels heeft de Fiat 500, zowel de oude als de nieuwe, een cultstatus verworven. De charme van de Fiat 500 zit in de looks, hij heeft een hoog knuffelgehalte en tegelijkertijd maakt het retrodesign hem tijdloos. Dankzij zijn iconische uiterlijk kreeg de Fiat 500 ook allerlei bijnamen. In Nederland was dit rugzakje, bultje en puntenslijper en in België kreeg hij de bijnaam bolleke.

 

Daarnaast is de Fiat 500, net als enkele andere kleine automodellen, ook nog eens perfect voor een striping of andere auto sticker. Autostickers geven je de mogelijkheid om je Fiat 500 nog origineler te maken dan hij al is. Het geeft de auto net even een andere look en met de vele verschillende auto stickers die we in ons assortiment hebben bepaal jij welke look je voorkeur heeft. Een striping bijvoorbeeld, zorgt voor een stoerdere look en een setje bloem stickers geeft de Fiat 500 weer een hele vrolijke uitstraling. Zo kun je eindeloos variëreren om je Fiat 500 helemaal eigen en uniek te maken.

 

 

Mini Cooper

Eind jaren vijftig startte ook de ontwikkeling van de Mini Cooper die als stadsautootje ontworpen is door Alec Issigonis. Deze kwam op de markt onder de namen Morris Mini Minor en de Austin Mini Seven. In de daarop volgende jaren werd de auto uiteindelijk bekend als de Mini. Voor die tijd werden er nieuwe vooruitstrevende technieken gebruikt, zoals een dwarsgeplaatste motor en voorwielaandrijving en had hij een fenominale wegligging.

 

Zijn eerste successen behaalde de Mini dan ook in de rallysport met het winnen van de Rally van Monte Carlo in 1964. Maar ook beroemdheden als John Lennon en Twiggy, die in een Mini reden, gaven de Mini een enorme boost qua populariteit. Net als de Fiat 500 heeft ook de Mini een cultstatus verworven en is hij nog steed enorm populair. De Mini wordt nog steeds geproduceerd, momenteel onder de vlag van BMW.

 

Duits onderzoek bevestigt dat Mini'-rijders gemiddeld mooiere mensen zijn!

 

En wanneer je een beetje om je heen kijkt zie je ook de Mini Cooper vaak rondrijden met autostickers. Vooral de bonnet stripes doen het erg goed op de motorkap van dit iconisch model. En ook de dakstickers zijn erg gewild. Zowel de Mini Classic als de New Mini weten onze stickers enorm te waarderen. Het is als een glimlach op je gezicht, dat is wat een setje bonnet stripes doet met een Mini. Het geeft de Mini nog meer karakter.