Heb je vragen over het online kopen van stickers i.v.m. de corona/covid-19 maatregelen?

Hieronder vind je de meestgestelde vragen beantwoord!

Laatste update: 22 oktober 2020
 

Kan er gewoon besteld worden?

Ja, de getroffen maatregelen hebben geen invloed op onze productie capaciteit.

 

Is er vertraging bij de productie vanwege het corona-virus?

Nee, wij hebben voldoende voorraad van de gangbare folies en benodigdheden. Vooralsnog hebben wij ook geen problemen om materialen die speciaal besteld moeten worden (zoals sommige wrapfolies) te krijgen van onze leveranciers.

 

Is het drukker dan normaal?

Op dit moment is het weer normaal druk. Het komt ook nu voor dat we de telefoon even niet kunnen aannemen. Maar je kunt ons altijd via mail benaderen zodat wij zelf op een rustig moment je mail kunnen beantwoorden. We doen altijd ons uiterste best om dit zo snel mogelijk te doen. 

 

Is er vertraging bij de bezorging in Nederland?

Ook bij PostNL is het vaak druk. Let op dat ook in de periode voor de feestdagen het erg druk zal worden met online aankopen. Zorg dus dat je op tijd bent met het bestellen van je stickers in deze tijd en dat de bezorgtijd kan toenemen in deze periode.  Houd de track en trace in de gaten om te weten wanneer je pakket aankomt.

 

Is er vertraging bij de bezorging in België?

In België is het overgrote deel van de PostNL punten weer/nog open. Pakketten die na een 2e poging niet bezorgt kunnen worden gaan naar een PostNL punt dat open is.

 

Wat als er weer een lockdown komt?

Ook bij een lockdown zullen wij onze productie gewoon voort kunnen zetten. Zolang PostNL blijft bezorgen kunnen wij blijven verzenden.

 

Loop ik kans mijn geld kwijt te raken als er niet meer verzonden mag worden?

In het theoretische geval dat alles in Nederland plat komt te liggen hoef je je daar geen zorgen over te maken. Dan storten wij je aankoopbedrag gewoon retour.

 

Verkopen jullie ook covid-19 stickers?

Ja, deze vind je in de categorie zakelijke stickers onder corona covid stickers. Van handen wassen, tot afstand houden. Zit de sticker die je zoekt er niet bij, dan kun je ons altijd een mail sturen en je wensen doorgeven, wij kunnen bijna alles maken.

 

Wil je meer weten over stickers kopen bij Stickythings.nl met de uitleg over alle opties en mogelijkheden, lees dan eens de volgende blog: stickers kopen.