We zijn er weer!

Onze zomerstop is weer achter de rug en we zijn al weer in volle gang.

 

Bestelde stickers in onze vakantie.

Tijdens onze vakantie is het gewoon mogelijk geweest om te blijven bestellen, en ondanks de duidelijke melding dat de klanten wat meer geduld moesten hebben is er massaal besteld. Veel klanten bleken gewacht te hebben tot het laatste weekend van onze vakantiestop met bestellen en ook de eerste dagen dat we weer open waren stroomden de bestellingen voor onze stickers binnen. Het weer was ook perfect om je auto van coole stickers te voorzien zodat deze helemaal herfstklaar is. Veel vaste klanten die hun zakelijke stickers bij ons bestellen waren door hun voorraad heen en hadden haast om opnieuw bevoorraad te worden. Zo begonnen we dus na een paar weken niets doen op een maandag morgen met een stapel van honderden orders. Oef. Dat was weer even wennen.

 

Peesweek

In iets meer dan een week hadden we de complete achterstand ingehaald en zelfs alle nieuwe orders de deur uit. 5 weken werk in 1 week! Eerlijk is eerlijk, er zijn wel (heel wat) overuren gedraaid. De 2e week stond naast ons reguliere werk vooral in het teken van custom stickers die gelukkig niet al te veel haast hadden. De airco draaide op volle toeren omdat er nog een even een hittegolf voorbij kwam, maar ook deze week is zonder problemen verlopen.

 

Iedereen tevreden.

Waar zijn we het meest trots op? Nou, dat er geen enkele klacht is binnengekomen. Iedereen had onze vakantiemelding gelezen, en door een goede planning hebben we in die eerste week alle stickers in de juiste volgorde kunnen produceren en verzenden. Zelfs de bestellingen geplaatst direct na onze vakantie hebben geen vertraging opgelopen en zijn allemaal ruim binnen de beloofde termijn geleverd.

 

WebWinkelKeur

In deze periode hebben we tevens besloten om de overstap te maken van ons oude review systeem Kiyoh/Klantenvertellen naar het nieuwe review systeem van WebWinkelKeur. Daar waren wij uiteraard al een hele tijd lid van en merkten dat klanten dit toch als een extra zekerheid beschouwen. Op dit moment staat de teller ruim boven de 3000 reviews met een gemiddelde score van maar liefst 9.4 punten uit de 10. Voor ons de bevestiging dat hard en eerlijk werken loont en klanten dit weten te waarderen. Gaat er dan nooit wat fout? Natuurlijk wel, maar fouten kun je oplossen en ook daar zijn we goed in.

We zijn er dus weer helemaal klaar voor!