Voetstap stickers kopen

Je zult het in eerste instantie niet gelijk bedenken, maar voetstap stickers hebben enorm veel handige en leuke toepassingen. Bij ons kun je diverse modellen voetstappen kopen om op de vloer te plakken. In diverse kleuren, vormen en afmetingen. Ook is het mogelijk om de stickers te bedrukken met ontwerp speciaal voor jouw toepassing of bedrijf. 

 

Voetstap stickers in een enkele kleur.

Voor eenvoudige toepassingen zijn onze goedkope voetstap stickers in een enkele kleur een goede oplossing. Deze stickers snijden wij uit voorgekleurde rollen stickervinyl en hebben een zeer korte levertijd, ook in grotere aantallen. In veel gevallen worden ze nog dezelfde dag verzonden. Het stickermateriaal dat wij hiervoor gebruiken is door en door gekleurd waardoor er geen problemen zijn met het vervagen van de kleuren. De kleuren blijven jarenlang overeind. 

 

Voetstap stickers met een bedrukking.

Het is mogelijk om de voetstappen met alleen een logo, of volledig te bedrukken. De ondergrond is bij de start altijd wit. Indien je alleen een logo op de stickers gedrukt wilt hebben komt dit op witte ondergrond. Wil je de volledige ruimte benutten dan kunnen wij ze tot aan de rand bedrukken. Uiteraard helpt onze ontwerpster met het maken van een goed ontwerp. Je hoeft ons daarvoor alleen een beschrijving en de eventuele te drukken bestanden aan te leveren. Heeft jouw bedrijf een eigen grafische afdeling en wil je zelf een professioneel ontwerp aanleveren? Geen probleem. WIj controleren altijd voor het drukken of er geen problemen zijn om misdrukken te voorkomen. Geprinte voetstap stickers worden voorzien van een coating om de inktlaag te beschermen. 

 

Geschikte ondergronden.

Omdat deze stickers vaak zwaar belast worden is het van belang dat ze goed geplakt worden. Bij eenmalig of kortstondig gebruik zoals een beurs of demo-dag komt dit gelukkig iets minder precies. Wil je echter lange(re) tijd gebruik maken van de voetstappen dan dienen deze op een gladde ondergrond geplakt te worden zodat er geen vuil en vocht bij de plaklaag kan komen. Wij hebben goede ervaringen met beurs tapijten, echter kunnen wij nooit garanties geven hoelang de stickers blijven plakken. Dit is uiteraard volledig afhankelijk van de ondergrond. Voor hele lastige ondergrond zoals stoeptegels hebben wij voetstap stickers met een extra plakkende lijmlaag. Deze stickers zijn echter alleen in de bedrukte variant verkrijgbaar.

 

Toepassingen van voetstap stickers.

Het groot deel van onze klanten gebruikt de voetstap stickers om een looproute aan te geven. Dit kan in een bejaardencentrum zijn om aan te geven waar de sanitaire voorzieningen zijn, een kleuterschool om de kinderen de weg naar het juiste lokaal te wijzen, of om vanaf de ingang aan te geven waar jouw stand te vinden is in het drukke beursgebouw. Er zijn echter veel meer toepassingen. Telecom winkels welke in de straat aangeven dat de nieuwste iphone verkrijgbaar is, fabrieken om werknemers de veilige looproutes te wijzen, op het raam bij de pedicure of in de supermarkt bij een speciale actie. 

 

Stapelkorting bij meerdere aantallen.

Onze voetstap stickers worden altijd per set verkocht. 1 set bestaat uit 8 voetstappen, 4x links en 4x rechts. Heb je hier niet genoeg aan dan wordt er automatisch een korting berekend bij afname van meerdere setjes. Hoe meer setjes, hoe goedkoper de prijs wordt per setje.