Bloemstickers op de auto.

De koude dagen laten we achter ons en de lente komt er weer aan! Tijd om je auto op te vrolijken. Wij merken dat rond deze periode de vraag naar autobloemen, oftwel stickers van bloemen die je op je auto kunt plakken, weer flink toeneemt. Logisch ook, want onze bloemstickers zijn een makkelijke manier om je auto snel en goedkoop een vrolijk uiterlijk te geven. Tientallen varianten hebben we voor je in onze shop te koop. Van fullcolor retro bloemstickers tot zogenaamde swirls. Kleine vellen om een paar bloemen op de auto te plakken, of complete sets met honderden stickers voor de echte flowerpower beleving.

 

De kwaliteit van onze bloemen stickers.

Zoals je van ons gewend bent snijden en drukken wij onze stickers uitsluitend met de bekende merken vinyl zoals 3M en Oracal. Daarmee garanderen wij een lange levensduur en kleurechtheid van de stickers. Geprinte stickers worden van een speciale UV en krasbeschermende coating voorzien. De gesneden stickers zijn door en door gekleurd. Op al onze gesneden stickers (stickers die uit een enkele kleur bestaan) geven wij 7 jaar kleurgarantie. Op alle geprinte stickers geven wij 3 jaar kleurgarantie.

 

Meer dan bloemen.

Behalve vele varianten van bloemstickers hebben we ook leuke dierenpootjes van zowel katten als honden. En in meerdere varianten en afmetingen. Of wil jij liever lieveheersbeestjes, vlinders of smiley's? Wist je dat veel van onze klanten hun auto een naam geven? Zij combineren een van de bloemsticker sets dan met een tekst sticker. Ook hebben wij heel wat Herbie sticker sets verkocht, en niet alleen voor kevers. Er rijden heel wat Kia's, Fiatjes 500 en C1-tjes rond met een Herbie look.

 

Bloemstickers plakken en verwijderen.

Onze fullcolor stickers zijn het meest makkelijk om te plakken. Die pak je gewoon van het vel en plak je daarna op de auto. Even opletten dat er geen bubbels onder komen en je bent klaar. De gesneden stickers zitten in de meeste gevallen op een vel voorzien van een applicatielaag. Voor het verwijderen van stickers raden wij altijd aan om deze even te verwarmen met een fohn zodat de lijmlaag weer soepel wordt. De stickers trek je er dan zo weer af. Uiteraard hebben wij uitgebreide plakinstructies waarin wij uitleggen en laten zien hoe het plakken en verwijderen in zijn werk gaat.