Nieuwe muurstickers

 

Onze muursticker en kindersticker collectie wordt met enige regelmaat aangevuld met nieuwe ontwerpen. Onze focus lag nu vooral op leuke nieuwe kinderstickers in de categorie sprookjes. Ze zijn verkrijgbaar in meer dan 20 kleuren in zowel glans als matte uitvoering en in meerdere afmetingen zodat de sticker altijd op de muur, deur of kast van je kind past. Mocht de juiste afmeting er nu niet tussen staan dan kunnen wij 'm gewoon passend voor je maken.

 

 

Deze stickers zijn ook leuk te combineren met bijvoorbeeld een naamsticker of een sterren set sticker. Al onze stickers zijn te combineren met elkaar of te personaliseren met een naam. Twijfel je over welke afmetingen het beste bij elkaar passen dan stuur je ons gewoon een mail en dan maken we een voorbeeld voor je met de juiste verhoudingen. Muurstickers  plakken op gladde en schone ondergronden en als je ze beu bent hoef je niet een hele kamer opnieuw te schilderen, maar verwijder je de stickers gewoon weer. Het is een goedkope en makkelijke manier om de kamer leuker, speelser, vrolijker en persoonlijker te maken.

 

In ons reeds bestaande assortiment hebben we naast de nieuwe sprookjes stickers ook heel veel andere leuke decoratie stickers voor kinderen, leuke naamstickers, maar ook full color stickers met een enorme beestenboel zoals je hiernaast ziet. Je kunt zelf bepalen hoe je deze full color sticker plakt doordat deze uit allemaal losse onderdelen bestaat. Hierdoor heb je altijd een originele sticker.

 

Ook in de categorie muurstickers tekst hebben we een paar nieuwe tekst stickers toegevoegd. Onder dit artikel vind je alle gerelateerde nieuwe toegevoegde stickers.

 

En, last but not least, hebben we ook nog een leuke freebie (gratis download) voor je. Klik op de afbeelding met de tekst 'keep your eyes on the stars' dan wordt de freebie automatisch gedownload. Print 'm uit en lijst 'm in en je hebt weer een leuke nieuwe tekst decoratie om op te hangen of neer te zetten. Veel plezier ermee!