Welkom op onze nieuwe site en blog!

 

Met een nieuwe site kan een blog als deze natuurlijk niet ontbreken. En hoe kunnen we een eerste blog beter beginnen dan met ons zelf voor te stellen aan hen die ons nog niet kennen.

 

Stickythings is producent en leverancier van hoge kwaliteit stickers. Denk hierbij aan muurstickers, autostickers, zakelijke stickers zoals bijvoorbeeld auto- en raambelettering, kinderstickers en nog veel meer. Dit kunnen compleet gesneden stickers zijn, maar ook (contour gesneden) full color stickers. Ons assortiment bevat meer dan 2000 artikelen en wordt met enige regelmaat aangevuld met nieuwe ontwerpen. 

 

Daarnaast is het ook mogelijk je eigen sticker te laten maken, denk hierbij aan voetstap stickers met het logo van je bedrijf, of je wilt een muursticker van een tekst die niet in ons assortiment zit of je hebt een eigen ontwerp voor een geboortesticker, je kunt het zo gek niet bedenken en het is mogelijk. Wil je hier meer over weten, kijk dan eens (klik) hier.

 

"Goede service, denken goed mee, komen zelfs met prima ideeen. Snelle afhandeling, netjes verzonden pakket."

(Jacqueline - Dronten / 26-02-2016)

 

Voor ons is het belangrijk een goede, eerlijke en persoonlijke service te bieden met goede kwalitatieve producten en dit doen wij graag met een vleugje humor. Op dit moment beoordelen onze klanten ons met een 9,1 over meer dan 1800 beoordelingen.

En natuurlijk, ook wij werken niet altijd foutloos. Maar dit proberen wij altijd op een goede manier op te lossen. 

 

Onze stickers worden verkocht via deze webshop, maar ook via resellers (dropshippers). Wil jij ook reseller worden van onze producten, kijk dan eens (klik) hier

 

En wil je nou graag nog meer van ons weten, neem dan gewoon even contact met ons op!

Voor diegene die ons wel al kende zijn we vooral benieuwd naar wat jullie van de nieuwe site vinden. Zijn er nog dingen die niet goed werken of die volgens jullie anders moeten, laat het ons weten!