Nieuwe stickers

 

Met enige regelmaat zetten we ons creatieve brein aan het werk om ons assortiment aan muurstickers, autostickers en zakelijke stickers uit te breiden. En we hebben weer een aantal leuke en praktische stickers weten toe te voegen voor jullie. 

 

Volgens de arbo-wet ben je als werkgever verplicht om te zorgen voor veilige en gezonde werkomstandigheden. En daarbij hoort ook dat de veiligheidspictogrammen op de juiste plekken hangen. De meestvoorkomende veiligheidspictogrammen vind je nu in de shop, denk aan een nooduitgang sticker, verzamelplaats, blusapparaat etc. 

 

 

Deze pictogram stickers hebben vooral een functionele waarde voor de veiligheid in een bedrijfspand, onze muurstickers daarentegen hebben vooral een decoratieve waarde voor je interieur of de inrichting van een hotel, kantoorpand of school bijvoorbeeld. Van motiverende en inspirerende muursticker teksten tot decoratieve kunstzinnige muurstickers. Hiermee kun je op een goedkope manier je huis of bedrijf een unieke sfeer geven. We hebben een aantal nieuwe inspirerende muursticker teksten toegevoegd en ook een aantal leuke decoratieve muurstickers. 

 

 

 

Ook de autostickers zijn ons creatieve brein gepasseerd.

 

En soms zien we iets grappigs waar we gewoon een sticker van moeten maken, in dit geval een toilet deursticker, verkrijgbaar als set (m/v) en in verschillende afmetingen en kleuren. 

 

Onder dit artikel vind je de muurstickers, zakelijke stickers en autostickers die we de laatste weken hebben toegevoegd en mocht je nu denken, ik zou dit of dat nog graag terug zien in jullie assortiment, laat het ons dan weten. We laten ons creatieve brein graag werken. 

 

Heb je zelf een creatief brein dat graag werkt, maak dan gewoon je eigen muursticker