Ikea Lack sticker Klok Meubelstickers

IKEA LACK TAFEL MEUBELSTICKER KLOK

Ze staan in vrijwel ieder huis in Nederland, en dat is des te meer een reden om je eigen bijzet tafel te voorzien van een leuke sticker. Een eenvoudige en goedkope manier om het saaie tafeltje een geheel eigen uiterlijk te geven dat perfect past in jouw interieur of stijl. En natuurlijk is deze sticker ook leuk om cadeau te geven!


EXTRA INFORMATIE:

De stickers zijn voorzien van een beschermende coating waardoor je vuil er makkelijk af kunt vegen. Ze hebben een mooie glanzende afwerking en zijn makkelijk aan te brengen en te verwijderen zonder de lak te beschadigen.

Bij het plakken adviseren wij om de tafel, nadat je deze netjes schoon hebt gemaakt, en de plaklaag van de sticker een beetje nat te maken. De sticker hecht dan niet meteen en je kunt hem nog netjes positioneren. Daarna goed aanwrijven zodat al het water er onderuit komt, en laat de sticker een tijd drogen. Het water dat achter gebleven is verdampt vanzelf waardoor de sticker goed zal gaan plakken.

Wil je de sticker weer verwijderen? Verwarm hem dan goed met een föhn. Hierdoor worden de sticker en de lijmlaag flexibel en kun je hem makkelijk verwijderen. Let op: de stickers zijn na het verwijderen niet herbruikbaar.


Heb je nog vragen over deze sticker? Stuur ons dan een mail.

Specificatie
StijlLack

Ikea Lack sticker Klok - Meubelstickers kopen

 • Artikelnummer: IKL017
 • €24,95

 •   Fullcolor print

    Hoogglans afwerking

    Beschermende coating

   
  Voor meer informatie scroll je naar beneden.

Beschikbare opties:

Tags: ikea, lack, meubel sticker, klok, meubelstickers