Ford Ka striping 5 (2009) Ford stickers

FORD KA STRIPING 5 (model 2009)

Een sportieve striping met een knipoog naar de Amerikaanse Ford modellen zoals bijv. de Mustang.


AFMETING:

Per stripe is de afmeting 170 x 48 cm.


PLAKADVIES:

Indien je geen of weinig ervaring hebt met het plakken van autostickers of een auto striping dan raden wij je aan deze stickers met de natte methode te plakken. De sticker hecht dan niet meteen aan de ondergrond en is nog positioneerbaar. Tevens is het met deze techniek makkelijker om luchtbellen onder de sticker te voorkomen. Op onze plakinstructie pagina staat precies beschreven hoe dat in zijn werk gaat.FORD STICKERS VAN STICKYTHINGS:

Ford heeft veel leuke en sportieve auto's. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de Ford Ka, of de Fiesta. Soms zijn het fabrieks af al sportieve uitvoeringen zoals de ST of zelfs de RS, en soms zijn het wat meer standaard uitvoeringen. Voor beide versies zijn onze stickers ideaal. De van zichzelf al leuke en sportieve auto wordt hierdoor nog sportiever. Autostickers en stripings zijn dus de ideale combinatie met de Ford. Van stoere viperstripes tot aan vrolijke aan vrolijke bloemstickers.

Stickythings is een van de grootste producenten van autostickers voor je Ford van Nederland. Alle stickers worden gemaakt in hoge kwaliteit sticker vinyl van merken zoals 3M of Oracle. Doordat wij alle stickers zelf maken kunnen wij in de meeste gevallen de stickers naar wens aanpassen. 

Wist je dat bijna alle onze stickers en stripings universeel te gebruiken zijn? Je kunt ook stickers van een Renault plakken op een Ford en andersom! Alle afmetingen staan bij de stickers vermeld. Heb je dus stickers of een striping gezien maar komt de afmeting niet overeen met jouw eigen auto, of twijfel je? Dan kunnen wij deze indien nodig voor je aanpassen. 

Heb je een te gek bestickerde Ford op straat gezien, of op een afbeelding op het internet en weet je niet waar deze te koop is? Stuur ons dan een foto van de auto en wij gaan voor je kijken of wij deze stickers voor jou kunnen ontwerpen en maken. Heb je zelf een origineel idee waar je graag een sticker van hebt, of wilt verwerken in een striping? Neem even contact met ons op.


LEVENSDUUR EN KLEURGARANTIE VAN ONZE STICKERS:

De kleurgarantie van onze vinyl autostickers is minimaal 7 jaar bij normaal buitengebruik. Zijn je stickers full color geprint? Dan is de kleurgarantie minimaal 3 jaar. De levensduur is afhankelijk van hoe zorgvuldig je met de autostickers omgaat. Indien je netjes met je auto omgaat, en netjes met de autostickers dan zullen deze jarenlang goed blijven. Hier kunnen wij echter geen garantie opgeven omdat wij natuurlijk niet kunnen controleren hoe je de autostickers geplakt hebt en hoe je met onze autostickers omgaat. Maak de ondergrond altijd goed schoon en vetvrij voordat je autostickers gaat plakken. Schoon is iets anders dan vetvrij. Let ook vooral op resten van eventuele waxlagen. Wax werkt als een olielaagje en daar plakken autostickers en auto stripings helaas niet op.


STICKERS VERWIJDEREN:

Ben je uitgekeken op je autostickers of striping en wil je wel weer eens wat anders? Verwarm de stickers dan goed met een föhn. De lijmlaag wordt dan soepel en je kunt de stickers er makkelijk vanaf halen. Probeer je de stickers te verwijderen zonder deze te verwarmen dan is de kans groot dat er lijmresten achterblijven. Zeker als de stickers al wat langer zitten. Verwarm de autostickers daarom altijd bij het verwijderen en trek ze voorzichtig los. Pas op dat je je vingers niet brandt. Je zult zien dat de autostickers netjes loskomen van de ondergrond.


Heb je nog meer redenen nodig om je Ford stickers bij ons te bestellen?Specificatie
ModelKa

Ford Ka striping 5 (2009) - Ford stickers kopen

  • Artikelnummer: FORD005
  • €54,95

  •   Keuze uit meer dan 25 kleuren

      2 Stripes van 170 cm lengte

      7 Jaar kleurgarantie


    Scroll naar beneden voor meer informatie.

Beschikbare opties:

Tags: ford, striping, (2009)