Citroen Supersprint striping Citroen stickers

RENAULT SUPERSPRINT STRIPING

Een hele complete set voor je Citroen C1 of C2 met stickers voor zowel de zijkant, de motorkap en de achterkant van je auto. 


INHOUD:

Te veel om op te noemen! Deze set betstaat uit 9 onderdelen.


PLAKADVIES:

Indien je geen of weinig ervaring hebt met het plakken van autostickers of een auto striping dan raden wij je aan deze stickers met de natte methode te plakken. De sticker hecht dan niet meteen aan de ondergrond en is nog positioneerbaar. Tevens is het met deze techniek makkelijker om luchtbellen onder de sticker te voorkomen. Op onze plakinstructie pagina staat precies beschreven hoe dat in zijn werk gaat.


CITROEN STICKERS VAN STICKYTHINGS:

Stickythings is een van de grootste producenten van autostickers voor je Citroen van Nederland. Alle stickers worden gemaakt in hoge kwaliteit sticker vinyl van merken zoals 3M of Oracle. Doordat wij alle stickers zelf maken kunnen wij in de meeste gevallen de stickers naar wens aanpassen. 

Wist je dat bijna alle onze Citroen stickers en stripings universeel te gebruiken zijn? Heb jij een Citroen C1 maar staat de sticker afgebeeld op een Citroen C2? Dan is de kans zeer groot dat deze toch past. Sterker nog, je kunt ook stickers van een Porsche plakken op een Citroen en andersom! Alle afmetingen staan bij de stickers vermeld. Heb je dus een te gekke striping gezien maar komt de afmeting niet overeen met jouw eigen auto, of twijfel je? Dan kunnen wij de striping indien nodig voor je aanpassen. 

Heb je een Citroen sticker of striping op straat gezien, of op een afbeelding op het internet en weet je niet waar deze te koop is? Stuur ons dan een foto van de auto en wij gaan voor je kijken of wij deze stickers voor jouw Citroen kunnen ontwerpen en maken. Heb je zelf een origineel idee waar je graag een sticker van hebt, of wilt verwerken in een striping? Neem even contact met ons op.


LEVENSDUUR EN KLEURGARANTIE VAN ONZE STICKERS:

De kleurgarantie van onze vinyl autostickers is minimaal 7 jaar bij normaal buitengebruik. Zijn je stickers full color geprint? Dan is de kleurgarantie minimaal 3 jaar. De levensduur is afhankelijk van hoe zorgvuldig je met de autostickers omgaat. Indien je netjes met je auto omgaat, en netjes met de autostickers dan zullen deze jarenlang goed blijven. Hier kunnen wij echter geen garantie opgeven omdat wij natuurlijk niet kunnen controleren hoe je de autostickers geplakt hebt en hoe je met onze autostickers omgaat. Maak de ondergrond altijd goed schoon en vetvrij voordat je autostickers gaat plakken. Schoon is iets anders dan vetvrij. Let ook vooral op resten van eventuele waxlagen. Wax werkt als een olielaagje en daar plakken autostickers en auto stripings helaas niet op.


STICKERS VERWIJDEREN:

Ben je uitgekeken op je autostickers of striping en wil je wel weer eens wat anders? Verwarm de stickers dan goed met een föhn. De lijmlaag wordt dan soepel en je kunt de stickers er makkelijk vanaf halen. Probeer je de stickers te verwijderen zonder deze te verwarmen dan is de kans groot dat er lijmresten achterblijven. Zeker als de stickers al wat langer zitten. Verwarm de autostickers daarom altijd bij het verwijderen en trek ze voorzichtig los. Pas op dat je je vingers niet brandt. Je zult zien dat de autostickers netjes loskomen van de ondergrond.


Reden genoeg om je Citroen auto stickers bij ons te bestellen!


Specificatie
ModelUniverseel

Citroen Supersprint striping - Citroen stickers kopen

 • Artikelnummer: CITR007
 • €59,95

 •   Keuze uit meer dan 25 kleuren

    Universeel te gebruiken op alle jaargangen

    Complete set voor de hele auto

    7 Jaar kleurgarantie


  Scroll naar beneden voor meer informatie.

Beschikbare opties:

Tags: citroen, supersprint, striping