Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Blog - muurstickers RSS Feed

0 1421
Tekst stickers bieden veel mogelijkheden   Stickers zijn er in vele soorten en maten, binnen deze grote variëteit hebben we de categorie tekst stickers, vaak ook wel muurstickers genoemd. Een tekst sticker kan een functionele waarde hebben, denk aan de tekst stickers voor op de deur zoals toilet, kantoor, privé of bijvoorbeeld de familienaam of h..
0 1639
Muurstickers   We hebben een leuke nieuwe set muurstickers toegevoegd. En dit keer om het interieur te verfraaien van de dieren liefhebbers onder ons. En dan in het bijzonder honden en katten liefhebbers. Leuke quotes over het hebben van honden en katten. Honden en katten zijn ook een deel van het gezin en in sommige gevallen worden ze misschien ..
0 2068
  Custom stickers   Soms ben je al heel lang op zoek naar een speciale sticker, maar in geen enkele webwinkel kun je vinden wat je zoekt. Wat doe je dan?   'Dan maak je gebruik van onze custom sticker service!'   Maar laten we bij het begin beginnen, wat is een custom sticker precies? Een custom sticker is een sticker die wij niet in on..
0 2782
Nieuwe muurstickers   Onze muursticker en kindersticker collectie wordt met enige regelmaat aangevuld met nieuwe ontwerpen. Onze focus lag nu vooral op leuke nieuwe kinderstickers in de categorie sprookjes. Ze zijn verkrijgbaar in meer dan 20 kleuren in zowel glans als matte uitvoering en in meerdere afmetingen zodat de sticker altijd op de muur,..
0 2278
  Soorten stickers   Lang voordat wij begonnen met Stickythings.nl dachten wij bij stickers voornamelijk aan de full color stickers die je kreeg bij de aankoop van een bekend merk schoenen, stickers van muziek bands, sticker labels of bijvoorbeeld de bumperstickers op een auto. Maar stickers worden zo veel breder ingezet dan dat. Denk ook eens..
0 2579
Raamstickers Kerst en Sinterklaas Update 12 november 2020   Nu de winter weer voor de deur staat en het weer vroeger donker wordt zijn we veel meer bezig met het binnen gezellig te maken. Zeker zo rond de feestdagen doen we hier extra ons best voor. Vooral bij jonge gezinnen wordt er veel geknutseld en geprint. En hoe leuk is dat. Op onze Pinter..
0 2676
Tekst in je interieur is erg populair! Update 11 november 2020   Ben jij ook een fan van eigen huis en tuin of VT wonen en ben je geregeld op Pinterest te vinden om inspiratie op te doen voor je interieur? Dan is het je vast niet ontgaan dat teksten al lang niet meer weg te denken zijn uit de interieur winkels en webshops. Je ziet ze overal, den..
0 2732
Hoe worden muurstickers gemaakt?   Soms heb je gewoon geen idee hoe iets gemaakt wordt. Je koopt iets in een (web)winkel en je vindt het vanzelfsprekend dat iets is wat het is. Je vraagt je bijna nooit af hoe zoiets nou gemaakt word en door wie en waar. En dat is natuurlijk heel begrijpelijk. Maar bij sommige producten is het erg leuk als iemand ..
0 1908
Geef je interieur een boost met...   Begint het bij jou ook altijd na een tijdje weer te kriebelen, wil je je meubels weer eens verplaatsen of een andere kleur op je muur? Dat gevoel heb ik nou ook. Maar niet ieder huis is geschikt om de meubels op veel verschillende manieren neer te zetten. En na 3 lagen verf wil je misschien eens iets anders. I..
1 - 9 van 9 (1 pagina's)