Blog - freebie RSS Feed

0 2926
Nieuwe muurstickers   Onze muursticker en kindersticker collectie wordt met enige regelmaat aangevuld met nieuwe ontwerpen. Onze focus lag nu vooral op leuke nieuwe kinderstickers in de categorie sprookjes. Ze zijn verkrijgbaar in meer dan 20 kleuren in zowel glans als matte uitvoering en in meerdere afmetingen zodat de sticker altijd op de muur,..
0 2816
Raamstickers Kerst en Sinterklaas Update 12 november 2020   Nu de winter weer voor de deur staat en het weer vroeger donker wordt zijn we veel meer bezig met het binnen gezellig te maken. Zeker zo rond de feestdagen doen we hier extra ons best voor. Vooral bij jonge gezinnen wordt er veel geknutseld en geprint. En hoe leuk is dat. Op onze Pinter..
0 4246
Moederdag   Deze dag staat vooral in het teken van het verwennen van alle moeders om ze te bedanken voor hun steun en toeverlaat. Een ontbijt op bed, een knutselwerk of kadootje van de kinderen en misschien wel het allerleukste, op deze dag ben je vaak ook vrij van mama klusjes. Of je er nu veel of weinig waarde aan hecht, zo'n verwennerij laat..
0 2466
Vandaag vieren wij het met een gratis download!   Je vindt ze over het hele internet, de gratis downloads, veelal free printables genoemd. Van leuke vaderdagposters, tot qoutes tot hele kalenders. En wij houden ervan. Het is een hele leuke en hele goedkope manier om je interieur te decoreren met iets nieuws. En wij hebben er nu ook een voor jou! ..
1 - 4 van 4 (1 pagina's)