Vaderdag

Geplaatst door Tim 09-06-2017 0 reacties Tips & leuke ideeën,

18 juni is het weer zover, Vaderdag!

 

Blij

Als vader word ik vooral heel blij van die twee koppies die 's morgens aan mijn bed verschijnen. Die dolenthousiast hun in elkaar geknutselde kado proberen te overhandigen terwijl ik nog slaapdronken mijn ogen probeer open te krijgen. Want laten uitslapen is nog geen kado bij ons in huis. Er moeten versjes worden opgezegd en knutselwerkjes bewonderd worden en daar kun je niet vroeg genoeg voor op staan volgens onze zoons van 7 en 5. Dit alles en twee dikke vette knuffels, die er natuurlik ook bijhoren, maken dat vroege opstaan wel gelijk weer goed. Een beter begin van de (vader)dag kun je niet hebben!

 

De officiële betekenis van Vaderdag?

Vaderdag is een feestdag ter ere van vaders, waarbij hun vaderschap, vaderlijke plichten en de invloed van vaders in de samenleving wordt gevierd. Volgens Wikipedia dan. Ondanks dat iedereen zegt niet te houden van alle commercie eromheen en dat kadootjes kopen onzin is, is het stiekem toch wel leuk om je vader te verrassen met iets origineels, maar vooral ook iets persoonlijks en soms kost dat toch een beetje geld. Om ieder jaar iets leuks en origineels te verzinnen is natuurlijk best een opgave en daarom zetten we een paar vaderdag ideeën voor je op een rij.

 

Foto's

 

Leuke foto's doen het natuurlijk altijd erg goed. Zeker met jonge kinderen. Trek je zoon of dochter de kleren aan van Papa en maak een leuke foto. Dit kun je zelf doen, maar je kunt dit ook laten doen als je zelf niet zo thuis bent in het fotograferen en de bewerking ervan. Bij een echte fotograaf weet je in ieder geval zeker dat het resultaat goed is. De eerste foto is bijvoorbeeld gemaakt door Alies in Wonderland, zij is gespecialiseerd in themafotografie. Maar er zijn natuurlijk vele fotografen door het hele land die dit soort fotoshoots organiseren. Ook kun je samen een leuke krijttekening op de grond maken en laat je kinderen er onderdeel van zijn, maak een foto van bovenaf en lijst 'm in! Omdat dit een echt persoonlijk kado is waarvoor jullie ook nog eens echt je best hebben moeten doen, maakt dit kado extra waardevol.

 

Originele kado's

Ben je niet zo creatief of vind je dit gewoonweg te duur? Wil je niet zomaar iets kopen om te kopen, maar zoek je iets origineels dan zijn dit misschien leuke ideeën voor Vaderdag:

 

De chocolade controller voor de gamende Papa           De magnogrip voor de klussende papa                      De vinyl onderzetters voor de rockende Papa

 

 

        

 

Je kunt ook even een kijkje nemen in ons sticker assortiment natuurlijk ;-). Je vindt er stoere muurstickers en autostickers en weet je het niet zeker dan geef je toch gewoon een kadobon die hij dan weer kan besteden aan een gave striping of misschien heeft hij het al heel lang over die achterruit reclame die er nu eindelijk eens op kan komen.

 

En van 9 t/m 16 juni krijg je met de kortingscode vaderdag ook nog eens 10% korting! Invullen tijdens het afrekenen.

 

Maar, al met al denk ik dat het toch vooral gaat om samen tijd door te brengen, aandacht te schenken aan elkaar, niet persé op vaderdag, het kan namelijk ook prima op een andere dag. En als je je vader graag verwend met een extraatje dan moet je dat zeker doen. En daarom geven we naast bovengenoemde korting ook nog eens deze free printable. Verras je vader gewoon eens met een kaartje. Het kan zo simpel zijn!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags: vaderdag

De waardering van www.stickythings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 3323 reviews.