Tips & leuke ideeën RSS Feed

0 153
Mobielvrije zones op scholenHoe zorg je dat leerlingen deze positieve verandering gaan omarmen?Een hele dag op school zonder mobiele telefoon, ook in de pauzes??  Hoe ga je dat doen? En hoe gaan docenten zorgen dat deze verandering juist omarmd wordt door leerlingen? Want wij kunnen de voordelen wel zien. Zoals een betere concentratie, bevordering ..
0 8497
Autostickers verwijderen? Met deze tips doe je dat zonder schade!   Je wilt stickers verwijderen van je auto, camper of caravan, maar je weet niet goed hoe je dit het beste kan doen? In dit blog vertellen we je hoe je dit kan doen zonder de lak te beschadigen.   Of het nu een striping, een setje bonnet stripes of een sticker op je achterruit is..
0 2804
camper stickers De campers die tegenwoordig van de band rollen worden standaard geleverd met grote camper stripings om de grote witte vlakken te doorbreken. En dat is natuurlijk heel mooi, maar ondanks deze camper stickers lijken ze toch nog steeds erg veel op elkaar. Wil je nou graag jouw camper herkennen van een afstand, of er je eigen unieke dr..
0 2876
De vele toepassingen van muurstickers in de slaapkamer   Je slaapkamer weer een frisse nieuwe uitstraling geven, dat doe je met muurstickers. Het ruime online aanbod muurstickers in stijlen en diversiteit biedt voor ieder wat wils. De muurteksten zijn er in het Nederlands en Engels, maar ook Frans en Latijns. Omdat de muurstickers op vele ondergr..
0 2549
Het is bijna zover, vaderdag!   Blij Als vader word ik vooral heel blij van die twee koppies die 's morgens aan mijn bed verschijnen. Die dolenthousiast hun in elkaar geknutselde kado proberen te overhandigen terwijl ik nog slaapdronken mijn ogen probeer open te krijgen. Want laten uitslapen is nog geen kado bij ons in huis. Er moeten versjes w..
0 4246
Moederdag   Deze dag staat vooral in het teken van het verwennen van alle moeders om ze te bedanken voor hun steun en toeverlaat. Een ontbijt op bed, een knutselwerk of kadootje van de kinderen en misschien wel het allerleukste, op deze dag ben je vaak ook vrij van mama klusjes. Of je er nu veel of weinig waarde aan hecht, zo'n verwennerij laat..
0 2746
Wat je nog meer kan doen met stickers?   Op het wereldwijde web kom je zoveel leuke ideeën tegen en ook weten onze klanten ons vaak te verrassen met leuke foto's! Er zijn zoveel mogelijkheden met onze stickers.   De stickers die je in onze webshop ziet worden vaak weergegeven met een foto voorbeeld waar je ze op kunt plakken, op een muur, a..
0 4550
Wil jij je auto opvrolijken?   Een leuke manier om je auto op te vrolijken is door er leuke auto bloem stickers op te plakken. We hebben ze in vele soorten en maten. Gesneden auto bloem stickers in meer dan 25 verschillende kleuren of full color auto bloem stickers.   Ook vind je onder de auto bloem stickers, stickers van vlinders, sterren, ..
1 - 8 van 8 (1 pagina's)