Tekst in je interieur

Geplaatst door Daan 14-11-2016 0 reacties Over ons & onze producten,

Tekst in je interieur is erg populair!

 

Al een aantal jaren zijn teksten niet meer weg te denken uit de interieur winkels en webshops. Je ziet ze overal, denk aan tekstborden, tekst stickers voor op de muur, vazen met teksten, teksten op canvas, opbergkisten met teksten, tekst posters en ga zo maar door. En ook wij zijn er dol op.

Spreuken, wijsheden, uitspraken (quotes), ze zijn er in allerlei vormen en maten. Inspiratie teksten, motivatie teksten, interessante quotes van veelal bekende mensen en zo veel meer. En ze zijn er in verschillende talen, verschillende stijlen en maten. Dat maakt het juist zo leuk. Omdat het zo divers is. En daarom ook zo leuk voor ons om te ontwerpen en voor jullie om te kiezen uit zoveel mooie, leuke en ontroerende teksten.

 

"Keep calm and be creative"

Bij online retailers zijn zelf gemaakte producten van eigen bodem en unieke producten vaak veel duidelijker aanwezig. Door sociale media en de extra informatie die je krijgt op de website laten ze vaak meer zien over de persoon/personen achter de webshop en hoe producten gemaakt worden. En dit wordt ook extra gewaardeerd door de klanten. Ook wij proberen onze tekst muurstickers zo uniek mogelijk te houden. Uiteraard vind je bij ons ook teksten die je tegen komt bij andere winkels. Die zijn gewoon te leuk en spreken gewoon een grote groep mensen aan. Desondanks proberen wij ook bij deze teksten, de stijl en het lettertype te laten verschillen van het reeds bestaande online aanbod. Daarnaast proberen we ook een hoop andere originele teksten aan te bieden. Zowel qua tekst als qua stijl.

 

Hier enkele voorbeelden van unieke tekst muurstickers:

 

 

Wil je echt iets origineels en unieks dan kun je zelf iets ontwerpen en ons via mail toesturen. Wij maken hiervan voor jou een tekst muursticker die je dan weer gemakkelijk op een muur, deur of ander oppervlak kan plakken. Of je komt zelf met een originele tekst en wij maken een aantal ontwerpen voor je in de gewenste stijl waar je uit kan kiezen. Maak je niet druk over de kosten, want naast dat onze vaste collectie muurstickers al enorm betaalbaar is, is deze custom optie bijna net zo goedkoop. Hier vind je wat meer informatie van wat je moet weten als je zelf iets wilt ontwerpen of ons iets wilt laten ontwerpen.


Wie bieden de optie om zelf iets te kunnen ontwerpen graag aan en dit wordt enorm gewaardeerd door onze klanten. Het is echt erg leuk als klanten zelf met leuke ideeën komen en dat geeft ons ook weer creatieve inspiratie. Maar ook om zelf iets te ontwerpen voor een klant prikkelt onze creativiteit om daarna weer veel leuke en unieke muurstickers te ontwerpen. En laat ook vooral je eigen creativiteit de vrije loop als je gaat bedenken waar je de muurstickers wilt gaan plakken. Want er is zoveel meer dat je met muurstickers kan doen dan alleen op een muur plakken. Lees ook onze leuke blog met creatieve ideeën hierover. Stickers plakken namelijk op alle gladde en schone ondergronden, dus de mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Ook op onze pinterest pagina kun je meer inspiratie opdoen.

 

 

 

De waardering van www.stickythings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 3323 reviews.