Tekst in je interieur is erg populair!

Update 11 november 2020

 

Ben jij ook een fan van eigen huis en tuin of VT wonen en ben je geregeld op Pinterest te vinden om inspiratie op te doen voor je interieur? Dan is het je vast niet ontgaan dat teksten al lang niet meer weg te denken zijn uit de interieur winkels en webshops. Je ziet ze overal, denk aan tekstborden, teksten op je muur, denk aan de muurstickers met tekst, teksten op canvas, posters met teksten, vazen met teksten, opbergkisten met teksten en ga zo maar door. En ook wij zijn er dol op.

 

Spreuken, wijsheden, uitspraken (quotes), ze zijn er in allerlei vormen en maten. Inspirerende teksten, motiverende teksten, interessante quotes van veelal bekende mensen en zo veel meer. Er zijn Nederlandse teksten, maar ze zijn er ook in verschillende andere talen, verschillende stijlen en maten. Dat maakt het juist zo leuk. Omdat het zo divers is. En daarom ook zo leuk voor ons om te ontwerpen en voor jullie om te kiezen uit zoveel mooie, leuke en ontroerende teksten.

 

"Keep calm and be creative"

 

Bij online retailers zijn zelf gemaakte producten van eigen bodem en unieke producten vaak veel duidelijker aanwezig. Door sociale media en de extra informatie die je krijgt op de website laten ze vaak meer zien over de personen achter de webshop en hoe producten gemaakt worden. En dit wordt ook extra gewaardeerd door de klanten. Ook wij proberen onze tekst muurstickers zo uniek mogelijk te houden. Uiteraard vind je bij ons ook teksten die je tegen komt bij andere winkels. Die zijn gewoon te leuk en spreken gewoon een grote groep mensen aan. Desondanks proberen wij ook bij deze teksten, de stijl en het lettertype te laten verschillen van het reeds bestaande online aanbod. Daarnaast proberen we ook een hoop andere originele teksten aan te bieden. Zowel qua tekst als qua stijl.

 

Enkele voorbeelden van unieke en originele tekst muurstickers door ons ontworpen:

 

 

Eigen sticker laten maken of zelf ontwerpen

 

Inmiddels hebben we een groot assortiment en dus ben je op de goede plek als je op zoek bent naar muurstickers tekst, niet alleen vanwege de variatie en originaliteit die we bieden, maar ook voor de kwaliteit en de betaalbaarheid. Maar we bieden ook maatwerk als je je eigen sticker wilt laten maken. Heb je een idee of een tekst waarvan je een muursticker wilt laten ontwerpen, dan neem je gewoon contact met ons op. Je vertelt ons je wensen, zoals de afmeting, het lettertype en de stijl die je wenst en wij doen de rest. Ben je tevreden, dan kun je de sticker direct bestellen.

 

En wat nou als je ergens een leuke tekst hebt gezien, maar deze vind je niet terug in ons aanbod of niet in de juiste taal? Dan stuur je ons ook gewoon een mail met al je wensen waaronder de gewenste tekst, de afmeting en het lettertype en we maken vrijblijvend een voorbeeld voor je. Leuk ook voor als je een tekst graag in je eigen dialect op je muur wilt plakken, in het fries, limburgs of brabants bijvoorbeeld. Wil je echt iets origineels en unieks dan kun je zelf iets ontwerpen en ons via mail toesturen. Wij maken hiervan voor jou een tekst muursticker die je dan weer gemakkelijk op een muur, deur of ander oppervlak kan plakken. Of je komt zelf met een originele tekst en wij maken een aantal ontwerpen voor je in de gewenste stijl waar je uit kan kiezen. Maak je niet druk over de kosten, want naast dat onze vaste collectie muurstickers al enorm betaalbaar is, is deze custom optie bijna net zo goedkoop. Hier vind je wat meer informatie van wat je moet weten als je zelf iets wilt ontwerpen of ons iets wilt laten ontwerpen.


Wie bieden de optie om zelf iets te kunnen ontwerpen graag aan en dit wordt enorm gewaardeerd door onze klanten. Het is echt erg leuk als klanten zelf met leuke ideeën komen en dat geeft ons ook weer creatieve inspiratie. Maar ook om zelf iets te ontwerpen voor een klant prikkelt onze creativiteit om daarna weer veel leuke en unieke muurstickers te ontwerpen. En laat ook vooral je eigen creativiteit de vrije loop als je gaat bedenken waar je de muurstickers wilt gaan plakken. Want de ene tekst past perfect in de woonkamer of slaapkamer maar een andere tekst is weer inspirerend in de keuken.

 

Muurstickers zijn er niet alleen als tekst muurstickers. Er is zoveel meer dat je met muurstickers kan doen dan alleen op een muur plakken. Lees ook ons leuke blog artikel ' creatief met stickers' hierover. Stickers plakken namelijk op alle gladde en schone ondergronden, dus de mogelijkheden zijn eindeloos. Ook op onze pinterest pagina kun je meer inspiratie opdoen.

 

Lees nu: Creatief met stickers >>>

 

creatief met stickers