Reclame op je auto

Geplaatst door Tim 25-02-2017 0 reacties Over ons & onze producten,

Auto stickers

 

Wil je auto stickers bestellen? Ons uitgebreide aanbod aan auto stickers biedt namelijk voor ieder wat wils. Auto stickers kunnen voor diverse doeleinden worden gebruikt, bijvoorbeeld als reclame middel voor je bedrijf door de naam van je bedrijf en het bedrijfslogo op je auto te plakken. Maar wil je je auto alleen een sportievere uitstraling geven dan is een vette striping een goed idee. Je kan een striping ook combineren met een eigen tekst, bijvoorbeeld je bedrijfsnaam, hiermee combineer je de sportieve uitstraling met reclame voor je bedrijf. Of ben je op zoek naar vrolijke auto stickers dan moet je de categorie bloemen stickers eens bekijken. Tussen de vele bloem motieven vind je er ook vlinder stickers, sterren stickers of dierenpootjes. Naast ons vaste assortiment bieden wij ook maatwerk. Kortom kunnen we zeggen dat auto stickers een goedkope manier zijn om je auto een eigen stijl te geven of te voorzien van reclame zonder dat het er goedkoop uit ziet.

 

Reclame op je auto

Auto stickers voor marketing en reclame doeleinden, ook wel autobelettering genoemd, kun je bij ons laten maken. Doordat wij de auto stickers alleen ontwerpen en/of produceren en je ze dus zelf zult gaan plakken bespaar je veel geld. Zo kun je toch op een goedkope manier reclame maken op je auto. Zeker voor startende ondernemers is dit een groot voordeel en daarbij is het plakken, na het bekijken van de plakinstructie en instructie video's over hoe je een sticker plakt, niet eens zo moeilijk. Onze service is gericht op transparante communicatie, scherpe prijzen en goed advies. En als wij het goedkoper voor je kunnen maken door bijvoorbeeld economischer om te gaan met materialen, dan zullen wij dit ook aan je voorstellen. Onze stickers worden gemaakt van kwalitatieve merken zoals 3M en Oracle. Bijna alles is mogelijk, van achterruit stickers met alle informatie over je bedrijf eventueel voorzien van je bedrijfslogo of een full color print op one way vision, ook wel gaatjes of doorkijk folie genoemd. Hieronder zie je enkele voorbeelden van de mogelijkheden van autobelettering.

 

achterruit reclame belettering reclame voor je bedrijf belettering reclame voor je bedrijf striping met autoreclame

 

Maatwerk

Doordat wij onze stickers zelf produceren kunnen ze ook op maat gemaakt worden voor jouw auto. Veel auto stickers uit ons vaste assortiment, zoals bijvoorbeeld onze stripings, zijn universeel gemaakt zodat ze op meerdere modellen en jaargangen te plakken zijn. Toch kan het gebeuren dat je een afwijkende maat nodig hebt. Dat is voor ons geen probleem. Laat het ons weten en we maken de sticker passend voor je.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je op zoek bent naar unieke en originele stickers dan is een eigen auto sticker laten maken de beste keuze. Wij kunnen je hierbij helpen. Met een idee of een foto maken wij een ontwerp voor je en als je zelf al een ontwerp hebt liggen maken wij een passend ontwerp op een schaaltekening van je auto. Ben je blij dan gaan we er een sticker van maken en heb je deze binnen enkele dagen in huis. Een snelle levering hoort ook bij onze service.

 

Hoe werkt het bestellen van autobelettering en maatwerk auto stickers?

Het bestellen van autoreclame of maatwerk stickers is eigenlijk heel simpel. Je stuurt ons een mail met hierin je wensen,  eventueel je bedrijfslogo of eigen ontwerp en het exacte model auto waar het op moet komen. Merk, model, welke uitvoering, hoeveel deurs, jaar:  bv. Ford Focus Sedan 3 deurs uit 2011. Wij maken een vrijblijvende prijsopgave en indien je hiermee akkoord gaat, gaan we aan de slag met het ontwerp. Als je het ontwerp goedkeurt maken wij een link aan waarmee je de bestelling kunt plaatsen. Daarna wordt de sticker geproduceerd en verstuurd. Binnen enkele dagen kun je aan de slag met het plakken van de sticker. Voor je een aanvraag doet, lees dan vooral ook onze instructies rondom het bestellen van maatwerkstickers even goed door. Hierin staat precies welke informatie en gegevens we van jou nodig hebben om een goede offerte uit te kunnen brengen. En kijk vooral ook onze plakinstructie filmpjes zodat je goed voorbereid aan de slag kunt gaan zodra je de stickers ontvangt.

 

Verwijderen auto stickers

Wij krijgen vaker de vraag of de auto stickers ook weer makkelijk verwijderd kunnen worden. Het atwoord op deze vraag is niet direct ja of nee. Het is een beetje afhankelijk van de sticker. Is het een sticker met heel veel kleine onderdelen dan is het natuurlijk iets moeilijker dan een sticker die uit grotere onderdelen of uit één stuk bestaat. Wij adviseren altijd om de sticker eerst te verwarmen met een föhn en dan voorzichtig los te trekken. Hiermee voorkom je dat er lijmresten achter blijven op de auto. Eventuele lijmresten zijn natuurlijk achteraf ook te verwijderen met sticker verwijderaar of een van oma's huis tuin en keuken tips. Lees hierbij wel goed de informatie op de verpakking hoe je dit product moet gebruiken.

 

Wil je nou meer weten over autostickers, lees dan ook eens ons andere blog hierover of ga direct op zoek tussen onze auto stickers of zakelijke stickers.  

 

 

Bewaren

De waardering van www.stickythings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 3323 reviews.