Raamstickers Kerst en Sinterklaas

Update 12 november 2020

 

Nu de winter weer voor de deur staat en het weer vroeger donker wordt zijn we veel meer bezig met het binnen gezellig te maken. Zeker zo rond de feestdagen doen we hier extra ons best voor. Vooral bij jonge gezinnen wordt er veel geknutseld en geprint. En hoe leuk is dat. Op onze Pinterest pagina hebben we een aantal leuke ideeën voor je verzameld, voor zowel de sinterklaas- als de kerstdecoratie.

 

Hieronder een aantal voorbeelden voor al de creatievelingen onder ons, je vindt ze op onze Pinterest pagina.

Makkelijk en betaalbaar

Maar niet iedereen heet ‘Crea Bea’ en daarom zijn we blij dat er ook een hoop te koop is. Zoals onze muursticker en raamstickers voor kerst en sinterklaas. Ze plakken op alle gladde en schone ondergronden en zijn na de feestdagen ook weer eenvoudig te verwijderen. Kerst stickers en sinterklaas stickers zijn een leuke aanvulling op de rest van alle decoratie. We hebben een aantal nieuwe stickers toegevoegd in de afgelopen dagen. Dus neem snel een kijkje tussen alle feestdagen muurstickers. Misschien zit er wel een leuke voor je bij.

 

Klik op een van de foto's voor meer informatie over de betreffende kerst of sinterklaas sticker; altijd van de beste kwaliteit voor de beste prijs!

 

 

Wil je nou extra lang genieten van je sinterklaas kerst raamsticker dan hebben we nu de ideale raamsticker voor je gemaakt. Deze plak je namelijk op je raam tijdens de Sinterklaas periode. Eerst plak je de huisjes en alle sinterklaas elementen op het raam. En zodra de Sint weer vertrokken is haal je de pieten en het paard weer weg en plak je de kerstman met zijn rendieren erbij. Zo laat je niet alleen jezelf maar ook de mensen uit je buurt langer genieten van deze leuke decoratie sticker. Kinderen vinden het fantastisch als ze voorbij lopen.

 

Stickers laten drukken

Heb je een eigen zaak? En ben je op zoek naar leuke kerst of sinterklaas versiering? Dan zijn raamstickers een van de vele mogelijkheden. Het ziet er leuk uit voor de klanten die langs lopen. Je plakt ze makkelijk op het raam van de etalage of de deur. We hebben verschillende raamstickers hiervoor in ons assortiment. Van gesneden stickers die in meer dan 25 kleuren te verkrijgen zijn, maar ook full color stickers. Zit wat je zoekt nou niet in ons assortiment? Dan kun je altijd contact met ons opnemen en je wensen of ontwerp doorgeven, dan maken wij er raamstickers van voor je. Voetstap stickers voor de kerst zijn trouwens ook een leuk idee als je een winkel of restaurant hebt!

 

Gratis voor Sinterklaas en Kerst!

Met het maken van al die nieuwe ontwerpen van kerst stickers zijn ook wij in de feeststemming gekomen. Kadootjes geven is toch het leukste wat er is…op het krijgen van kadootjes na dan ;-). Wij hebben een leuke free printable voor je met sinterklaas en kerst labels. Om zelf uit te printen of te laten printen bij de copy shop. Print het op wat dikker papier en je hebt super mooie, leuke en unieke labels om aan de kadootjes te hangen. Klik op de afbeelding of hier om de labels te downloaden.

 

Lees nu: Voetstap stickers >>>