Muurstickers

 

We hebben een leuke nieuwe set muurstickers toegevoegd. En dit keer om het interieur te verfraaien van de dieren liefhebbers onder ons. En dan in het bijzonder honden en katten liefhebbers. Leuke quotes over het hebben van honden en katten. Honden en katten zijn ook een deel van het gezin en in sommige gevallen worden ze misschien wel meer geliefd dan mensen. Dus waarom zou je geen leuke tekst sticker als 'you had me at woof' als muursticker op je muur plakken waarin de liefde voor je hond duidelijk naar voren komt. De muurstickers plakken op alle gladde en schone ondergronden, dus bovengenoemde muurtekst zou het ook goed doen op de voerbak of de mand van je hond. Hieronder zie je alle nieuwe toegevoegde muurstickers voor iedereen die op een leuke originele manier de liefde voor haar of zijn dieren wilt laten zien.

 

muursticker you had me at woof muursticker cat love muursticker wagging tail muursticker dog love muursticker this home muursticker move the cat 

 

Staat de tekst die jij graag zou willen er nou niet tussen, en dit mag natuurlijk ook over iets anders gaan dan de liefde voor je dieren, dan stuur je ons gewoon een mail met je wensen en dan maken wij vrijblijvend een voorbeeld van jouw unieke muursticker. Zorg wel dat je ons alle informatie toestuurt, afmeting (bxh in cm), met welk lettertype of in welke stijl(strak, speels, romantisch, sierlijk) etc. Wil je meer weten over het aanvragen van een eigen ontwerp voor een muursticker, dan klik je even door.

 

Muurstickers zijn namelijk heel leuk als muurdecoratie als je eens wat anders wil dan een nieuw likje verf of een ander schilderij. Je kunt kiezen uit ons vaste assortiment of je laat, zoals net al aangegeven, je eigen tekst maken in een sticker en hiermee krijg je je eigen unieke en originele muursticker. Als je de plakinstructies goed leest en vantevoren ook nog even de filmpjes over het plakken van muurstickers op onze site bekijkt, dan is het makkelijker dan je denkt. Is het een grote tekst die je op de muur wilt plakken dan is het handig om er een paar extra handjes bij te hebben om te helpen. Twijfel je of jouw muur wel geschikt is om een muursticker op te plakken stuur ons dan gewoon even een mailtje en vraag om meer informatie of een test sticker. We sturen ook altijd een test sticker mee met je bestelling, niet alleen om te testen of de ondergrond geschikt is, maar ook om uit te proberen hoe het plakken van zo'n muursticker tekst nu eigenlijk werkt. Je zult de beschrijving hierdoor ook beter begrijpen en precies weten wat we nu bedoelen met de overdrachtstape of het rugpapier.

 

Maar om het nog even snel uit te leggen is het rugpapier het papier waar het stickervel origineel ook op zit, net als bij een normale sticker. Wanneer wij de tekst uit het stickervel hebben gesneden en het overtollige sticker vinyl hebben verwijderd plakken wij de overdrachts tape eroverheen. Nadat jij deze thuis nog eens goed aanwrijft haal je de overdrachtstape los en de letters van de tekst blijven nu in een keer aan deze tape vastzitten. Het kan zijn dat de letters soms niet goed blijven plakken aan de overdrachtstape. Dan wrijf je de overdrachtstape nog eens stevig op de sticker en probeert wellicht ook nog even onder een andere hoek los te trekken zodat de tekst nu wel blijft zitten aan de overdrachts tape. De plaklaag van de letters komt nu vrij te liggen zodat je deze met de overdrachtstape op de muur kan plakken. Wederom goed aanwrijven en onder een schuine hoek trek je voorzichtig de overdrachtstape van de muursticker tekst af. En klaar ben je. Doordat de hechting van de tekst sticker sterker is dan de hechting van de overdrachtstape, blijft de tekst van de muursticker wel op de muur zitten en laat de overdrachtstape los. Kijk het filmpje 'plakinstructie muursticker' en je begrijpt wat we bedoelen.

 

Een goede voorbereiding is immers het halve werk, maar kijk eerst maar eens of er iets leuks voor je tussen zit en zo niet vertel ons dan wat je wel graag zou willen. We maken het graag voor je.