Nieuwe kleuren!

 

We hebben deze week drie nieuwe kleuren toegevoegd aan ons kleurenpalette. De kleur donkerrood, lichtlila en mint zijn er bij gekomen. Hiermee hebben we een breed aanbod aan kleuren waarmee we alle gesneden stickers en beletteringen kunnen maken. Je hebt de keus uit 30 kleuren die bij binnen gebruik allemaal te verkrijgen zijn met een glans afwerking of een matte afwerking, behalve de metallic kleuren zilver, antraciet, goud en koper. Deze zijn alleen met een glans afwerking. Voor buitengebruik zijn alleen de kleuren wit en zwart met een matte afwerking te verkrijgen, de overige buiten kleuren zijn alleen beschikbaar met een glans afwerking.

 

De kleuren mint en lichtlila lijken ons erg leuk voor stickers op de kinderkamer of voor bloem of vlinder stickers op de auto bijvoorbeeld. Donkerrood is erg stijlvol en sportief voor een striping op bijvoorbeeld een zwarte auto.

 

 

 

Let wel op dat de kleuren op het scherm kunnen afwijken van de echte folie kleuren. Ben je niet zeker van de kleur vraag ons dan een om een kleurstaal door ons een mailtje te sturen met de gewenste kleur, de gewenste ondergrond waar de sticker op moet komen en natuurlijk je adres!

 

Hieronder zie je al onze kleuren!