Muurstickers kopen, snel en gratis geleverd

 

Vrolijk uw huis op met de beste muurstickers van Stickythings.


Op Stickythings.nl bent u aan het juiste adres voor het kopen van al uw muurstickers. Muurstickers voor uw slaapkamer, woonkamer, keuken of baby- of kinderkamer, wij hebben ze allemaal voor u! Met muurstickers vrolijkt u uw kamer op een betaalbare en eenvoudige manier op.

 

Muurstickers van de beste kwaliteit materialen

 

Onze muurstickers maken we zelf van hoogwaardig vinyl en kunnen zowel binnen als buiten toegepast worden. De productie van de muurstickers voeren we pas uit nadat u een bestelling heeft geplaatst. Hiermee waarborgen we de kwaliteit en koopt u altijd een muurstickers met een sterke kleefkracht.

 

Gratis verzending van de muursticker of muurteksten

 

Na het kopen van een muursticker verzenden we uw bestelling binnen 24 uur geheel gratis (naar ieder adres in Nederland). Voor levering van muurstickers in België betaalt u € 3,95 verzendkosten.

 

Muurstickers of muurteksten aanbrengen

 

Als u muurstickers bij Stickythings koopt dan kunt u deze eenvoudig zelf aanbrengen. Op onze website staan enkele video’s met plakinstructies voor muurstickers. Hier kunt u stap voor stap zien hoe de muursticker aangebracht moet worden. Het is voor iedereen eenvoudig mogelijk om een muursticker op een juiste wijze aan te brengen. Wij adviseren wel de muurstickers direct na ontvangst aan te brengen. Voor vragen kunt u ons altijd even een mail sturen. Wij helpen u graag!

 

Eigen muursticker maken

 

Wilt u iets anders dan de standaard muurstickers die u in onze webshop kunt kopen? Ook dat is mogelijk, wij kunnen namelijk ieder ontwerp voor u maken. Vertel ons wat u wilt en wij gaan vervolgens aan de slag voor u. Het ontwerp dat wij maken is geheel vrijblijvend, u bepaalt later zelf of u de muurstickers ook wilt kopen.

 

Eindeloze mogelijkheden met muurstickers

 

De mogelijkheden met de muurstickers van Stickythings zijn onbeperkt.  De muurstickers die u kunt kopen zijn leverbaar in diverse kleuren en afmetingen. De muurstickers kunt u overigens aanbrengen op iedere vlakke ondergrond, zoals deuren, ramen, tafels, tegels etc.