Over ons & onze producten RSS Feed

0 2804
camper stickers De campers die tegenwoordig van de band rollen worden standaard geleverd met grote camper stripings om de grote witte vlakken te doorbreken. En dat is natuurlijk heel mooi, maar ondanks deze camper stickers lijken ze toch nog steeds erg veel op elkaar. Wil je nou graag jouw camper herkennen van een afstand, of er je eigen unieke dr..
0 1814
Heb je vragen over het online kopen van stickers i.v.m. de corona/covid-19 maatregelen? Hieronder vind je de meestgestelde vragen beantwoord! Laatste update: 22 oktober 2020   Kan er gewoon besteld worden? Ja, de getroffen maatregelen hebben geen invloed op onze productie capaciteit.   Is er vertraging bij de productie vanwege het corona-vir..
0 2587
De nieuwe internationale regelgeving vanaf 1 januari 2020. Misschien heb je het al gemerkt, maar indien je vanuit Belgie bij ons stickers bestelt betaal je vanaf 1 januari een hoger tarief aan verzendkosten dan voorheen. Dit heeft te maken met de nieuwe internationale regelgeving, bepaald door de Wereldpostunie, waardoor er een strikt onderscheid ..
0 1685
We zijn er weer! Onze zomerstop is weer achter de rug en we zijn al weer in volle gang.   Bestelde stickers in onze vakantie. Tijdens onze vakantie is het gewoon mogelijk geweest om te blijven bestellen, en ondanks de duidelijke melding dat de klanten wat meer geduld moesten hebben is er massaal besteld. Veel klanten bleken gewacht te hebben to..
0 6728
(Auto) Stickers spiegelen. Wij merken regelmatig dat er onduidelijkheid is over wanneer stickers nu wel of niet gespiegeld moeten worden. In dit blog gaan we proberen om dit duidelijk uit te leggen.   Wanneer moeten stickers wel gespiegeld worden? Een van de meest voorkomende situaties is waarbij een sticker een de binnenzijde van een raam gepl..
0 1177
Voetstap stickers kopen Je zult het in eerste instantie niet gelijk bedenken, maar voetstap stickers hebben enorm veel handige en leuke toepassingen. Bij ons kun je diverse modellen voetstappen kopen om op de vloer te plakken. In diverse kleuren, vormen en afmetingen. Ook is het mogelijk om de stickers te bedrukken met ontwerp speciaal voor jouw t..
0 2375
Kenteken stickers Iedereen kent ze, de zwarte sticker onder op de kentekenplaat. Meestal staat daar reclame met de naam van de garage waar je je auto gekocht hebt. Deze autogarages zijn dan ook grote afnemers van de kenteken stickers. Maar uiteraard hoef je geen honderden auto's per jaar te verkopen om hier voordelig stickers voor te kunnen kopen...
0 1065
Bloemstickers op de auto. De koude dagen laten we achter ons en de lente komt er weer aan! Tijd om je auto op te vrolijken. Wij merken dat rond deze periode de vraag naar autobloemen, oftwel stickers van bloemen die je op je auto kunt plakken, weer flink toeneemt. Logisch ook, want onze bloemstickers zijn een makkelijke manier om je auto snel en g..
0 1348
Uitleg over de opties bij het kopen van stickers bij Stickythings.   Heb je de sticker gevonden die je zocht en wil je deze graag kopen? Dan zul je in de meeste gevallen een aantal opties moeten invullen of aanvinken. Vrijwel al onze stickers zijn in meerdere varianten verkrijgbaar, en door de juiste waarden van de opties te selecteren kun je de ..
0 2086
Wij krijgen regelmatig de vraag van een klant of onze folies ook dik en stevig zijn. In de regel zijn onze stickers dun (zo dun mogelijk zelfs) maar wel stevig. Dit kan voor verwarring zorgen en daarom leggen wij in dit blog uit hoe het nu precies zit met stickerfolies.   We beginnen met de conclusie: Hoe dunner hoe beter.   Dit heeft met de ei..
0 2041
Tekst stickers bieden veel mogelijkheden   Stickers zijn er in vele soorten en maten, binnen deze grote variëteit hebben we de categorie tekst stickers, vaak ook wel muurstickers genoemd. Een tekst sticker kan een functionele waarde hebben, denk aan de tekst stickers voor op de deur zoals toilet, kantoor, privé of bijvoorbeeld de familienaam of h..
0 1946
Goedkoopste muurstickers én gratis geleverd   Muurstickers zijn op weg om een echte interieur trend te worden. Het persoonlijk decoreren van je huis is vaak een tijd en geld rovend klusje. De muurstickers van Stickythings bieden op dat gebied één groot voordeel. Alle muurstickers worden door ons zelf geproduceerd. Je kunt kiezen voor een muurstic..
0 2876
De vele toepassingen van muurstickers in de slaapkamer   Je slaapkamer weer een frisse nieuwe uitstraling geven, dat doe je met muurstickers. Het ruime online aanbod muurstickers in stijlen en diversiteit biedt voor ieder wat wils. De muurteksten zijn er in het Nederlands en Engels, maar ook Frans en Latijns. Omdat de muurstickers op vele ondergr..
0 2865
Geboortestickers, tips en ideeën   Je bent zwanger en de nesteldrang is ingeslagen als een bom. Je bent steeds maar aan het opruimen, poetsen en surft met enige regelmaat over het internet op zoek naar leuke nieuwe aankopen voor de kleine gup. Want er is ook zoveel leuks en schattigs om te kopen waar je zo enorm blij van wordt waardoor je iedere ..
0 2264
Muurstickers   We hebben een leuke nieuwe set muurstickers toegevoegd. En dit keer om het interieur te verfraaien van de dieren liefhebbers onder ons. En dan in het bijzonder honden en katten liefhebbers. Leuke quotes over het hebben van honden en katten. Honden en katten zijn ook een deel van het gezin en in sommige gevallen worden ze misschien ..
0 2182
Nieuwe kleuren!   We hebben deze week drie nieuwe kleuren toegevoegd aan ons kleurenpalette. De kleur donkerrood, lichtlila en mint zijn er bij gekomen. Hiermee hebben we een breed aanbod aan kleuren waarmee we alle gesneden stickers en beletteringen kunnen maken. Je hebt de keus uit 30 kleuren die bij binnen gebruik allemaal te verkrijgen zijn m..
0 1762
Had jij het juiste antwoord? Fouten worden meestal gemaakt omdat je de uitkomst te snel wilt geven en hierdoor niet goed kijkt en hierbij de wiskundige regels vergeet.   We leggen het hier voor je uit:   1 sterren sticker set + 1 sterren sticker set + 1 sterren sticker set = 30   1 sterren sticker set is dus 10   1 sterren sticker set + 1 m..
1 3639
Uitgebreid aanbod auto stickers   Wil je auto stickers bestellen? Ons uitgebreide aanbod aan auto stickers biedt namelijk voor ieder wat wils. Auto stickers kunnen voor diverse doeleinden worden gebruikt, bijvoorbeeld als reclame middel voor je bedrijf. Maar wil je je auto alleen een sportievere uitstraling geven dan is een vette striping een goe..
0 2168
  Custom stickers   Soms ben je al heel lang op zoek naar een speciale sticker, maar in geen enkele webwinkel kun je vinden wat je zoekt. Wat doe je dan?   'Dan maak je gebruik van onze custom sticker service!'   Maar laten we bij het begin beginnen, wat is een custom sticker precies? Een custom sticker is een sticker die wij niet in on..
0 2390
  Soorten stickers   Lang voordat wij begonnen met Stickythings.nl dachten wij bij stickers voornamelijk aan de full color stickers die je kreeg bij de aankoop van een bekend merk schoenen, stickers van muziek bands, sticker labels of bijvoorbeeld de bumperstickers op een auto. Maar stickers worden zo veel breder ingezet dan dat. Denk ook eens..
0 2816
Raamstickers Kerst en Sinterklaas Update 12 november 2020   Nu de winter weer voor de deur staat en het weer vroeger donker wordt zijn we veel meer bezig met het binnen gezellig te maken. Zeker zo rond de feestdagen doen we hier extra ons best voor. Vooral bij jonge gezinnen wordt er veel geknutseld en geprint. En hoe leuk is dat. Op onze Pinter..
1 - 21 van 27 (2 pagina's)