Geboortestickers, tips en ideeën

 

Je bent zwanger en de nesteldrang is ingeslagen als een bom. Je bent steeds maar aan het opruimen, poetsen en surft met enige regelmaat over het internet op zoek naar leuke nieuwe aankopen voor de kleine gup. Want er is ook zoveel leuks en schattigs om te kopen waar je zo enorm blij van wordt waardoor je iedere keer weer met een grote glimlach de deur opent als de bezorger aan de deur staat. En misschien ben je ook al aan het nadenken hoe je het de buurt wilt laten weten dat je kleintje geboren is. Je ziet voornamelijk twee manieren voorbij komen en dat is de geboortesticker op het raam of het geboortebord in de tuin. Deze twee kun je ook nog eens combineren als je zou willen.

 

Ben je zelf heel creatief of iemand uit je directe omgeving, dan kan jij of diegene dit natuurlijk ook zelf maken. Een geboortebord dat door iemand is gemaakt die je kent is extra persoonlijk. Je kunt je eigen creativiteit ook combineren met die van ons. Maak je eigen bord van hout, maar laat de tekst of het ontwerp maken door ons van een sticker. Maar ben je nou niet zo creatief of heb je er gewoon geen zin in dan zijn er op internet heel veel leuke borden te vinden voor de aankondiging van de kleine heer of dame. Zo kun je ze kopen maar ook huren. Op ooievaarsnest.nl kun je bijvoorbeeld leuke originele geboorteborden huren. Zoals deze:

 

 

En ben je meer van het hergebruik, kijk dan eens op marktplaats. Een klein likje verf, nieuwe naam en het bord kan gewoon nog een ronde mee.

 

Je kunt ook kiezen voor een geboortesticker op het raam. En dan ben je bij ons aan het juiste adres voor al je stickers. De voordelen van een geboorte raamsticker zijn dat je geen tuin nodig hebt, dus ook als je in een appartement woont op derde verdieping kun je gebruik maken van een geboortesticker. Gesneden geboortestickers (te herkennen aan de kleurkeuze mogelijkheid) kunnen ook in spiegelbeeld gemaakt worden. Hierdoor kun je ze aan de binnenzijde van een raam plakken en zijn ze leesbaar vanuit de buitenzijde. Full color geboortestickers dienen echt aan de buitenzijde geplakt te worden.

 

 

 

Een ander voordeel is dat het wellicht ook wat goedkoper is dan een geboortebord in je tuin en het neemt ook nog eens minder plaats in.

 

Wil je iets speciaals en origineels dan kun je met een custom ontwerp precies aangeven wat je wilt. Stuur ons een voorbeeld met al je wensen en in welke afmeting, full color of gesneden uit 1 kleur en na goedkeuring van een prijsopgave gaan we vrijblijvend voor je aan de slag met het ontwerp. Geboortestickers krijgen ook altijd voorrang op andere stickers, omdat we begrijpen dat je niet een week wilt wachten met de aankondiging van jullie wondertje door middel van een raamsticker.

 

 

 

 

 

Met stickers kun je ook hele leuke originele kraamcadeaus maken. Denk aan een geboortebord en dan niet een geboortebord zoals hierboven beschreven, maar eentje van porselein of aardewerk. Koop een mooi bord en laat ons een leuke tekst voor je maken met bijvoorbeeld alle gegevens van de pasgeborene, naam, datum, gewicht etc. Stickers plakken op alle gladde en schone oppervlakken. Dus een dergelijke sticker plak je niet alleen op een aardewerk bord, maar ook op een glas, een beker, een gladde houten plaat etc. Er zijn dus eindeloos veel mogelijkheden om een leuk origineel kraamcadeau te maken. Voor een vriendin die zwanger is, maar ook gewoon voor jezelf als je zwanger bent. Zo zijn er naast de mogelijkheden met stickers ook heel veel andere leuke mogelijkheden voor een persoonlijk en origineel kraamkado. Zoals een persoonlijk pak De Ruijter geboortemuisjes bijvoorbeeld.

 

Kijk ook eens bij al onze andere kinderstickers, want hier vind je naamstickers die je kunt gebruiken voor de doopsuikers maar ook muurstickers voor op de kinderkamer met leuke teksten of illustraties. En heb je nog vragen dan kun je ons (bijna) altijd bellen of stuur ons gewoon even een mail. We maken er samen iets moois van.