Muurstickers voor de feestdagen

Geplaatst door Daan 24-11-2016 0 reacties Over ons & onze producten,Download freebies,

Muurstickers voor de feestdagen

 

Nu de winter weer voor de deur staat en het weer vroeger donker wordt zijn we veel meer bezig met het binnen gezellig te maken. Zeker zo rond de feestdagen doen we hier extra ons best voor. Vooral bij jonge gezinnen wordt er veel geknutseld en geprint. En hoe leuk is dat. Op onze Pinterest pagina hebben we een aantal leuke ideeën voor je verzameld, voor zowel de sinterklaas- als de kerstdecoratie.

 

Hieronder een aantal voorbeelden voor al de creatievelingen onder ons, je vind ze op onze Pinterest pagina.


Maar niet iedereen heet ‘Crea Bea’ en daarom zijn we blij dat er ook een hoop te koop is. Zoals onze muursticker en raamstickers voor de feestdagen. Ze plakken op alle gladde en schone ondergronden en zijn na de feestdagen ook weer eenvoudig te verwijderen. Muurstickers zijn een leuke aanvulling op de rest van de sinterklaas- en kerstdecoratie. We hebben een aantal nieuwe muurstickers toegevoegd in de afgelopen dagen. Dus neem vooral een kijkje tussen alle feestdagen muurstickers. Misschien zit er wel een leuke voor je bij. Misschien deze wel:

 

 

 

Met het maken van al die nieuwe ontwerpen voor de categorie feestdagen zijn ook wij in de feeststemming gekomen. Kadootjes geven is toch het leukste wat er is…op het krijgen van kadootjes na dan ;-). Wij hebben een leuke free printable voor je met sinterklaas en kerst labels. Om zelf uit te printen of te laten printen bij de copy shop. Print het op wat dikker papier en je hebt super mooie, leuke en unieke labels om aan de kadootjes te hangen. Klik op de afbeelding of hier om de labels te downloaden.

 

 

 

De waardering van www.stickythings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 3323 reviews.