Wat je nog meer kan doen met stickers?

 

Op het wereldwijde web kom je zoveel leuke ideeën tegen en ook weten onze klanten ons vaak te verrassen met leuke foto's! Er zijn zoveel mogelijkheden met onze stickers.

 

De stickers die je in onze webshop ziet worden vaak weergegeven met een foto voorbeeld waar je ze op kunt plakken, op een muur, auto of een ladekast bijvoorbeeld. Maar dat wil niet zeggen dat je ze niet ergens anders op kan plakken als je dat zou willen. Een van onze klanten plakten deze autobloem stickers op haar fiets. 

 

En als je nou geen sticker op je muur wilt plakken?

 

Dan zijn er genoeg alternatieven. Zo heb je natuurlijk de standaard tekstborden die tegenwoordig overal te koop zijn. Maar soms wil je gewoon iets anders, een andere tekst of een ander lettertype. En dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een custom tekst of een tekst uit onze webshop die je dan op een plaat of canvas doek plakt. Zo is het heel makkelijk weer weg te halen of ergens anders neer te hangen. 

 

Ook kwamen wij op internet een sticker tegen die op een oud raam is geplakt en daarna aan de muur is gehangen. Super leuk idee. Maar die heb ik niet achter in de schuur liggen zul je misschien denken, maar wie weet kun je er tweedehands eentje op de kop tikken.

 

Heb je zelf ook iets gemaakt met een sticker, stuur ons een foto. We zijn erg benieuwd.