Corona

Geplaatst door Tim 23-03-2020 0 reacties Over ons & onze producten,

Hieronder vind je antwoorden op de meest gestelde vragen rondom het bestellen van stickers i.v.m. het corona-virus:

 

Laatste update: 6 april 2020
 

Kan er gewoon besteld worden?

Ja, de getroffen maatregelen hebben geen invloed op onze productie capaciteit.

 

Is er vertraging bij de productie vanwege het corona-virus?

Nee, wij hebben voldoende voorraad van de gangbare folies en benodigdheden. Vooralsnog hebben wij ook geen problemen om materialen die speciaal besteld moeten worden (zoals sommige wrapfolies) te krijgen van onze leveranciers. Wel is het extra druk op dit moment waardoor het in sommige gevallen niet lukt om binnen 1 a 2 werkdagen te versturen.

 

Is het drukker dan normaal?

Op dit moment is het extra druk. Dat betekent dat wij niet altijd in staat zijn om direct te antwoorden op je mail of de telefoon te beantwoorden. Je kunt ons het beste via mail benaderen zodat wij zelf op een rustig moment je mail kunnen beantwoorden. We doen ons uiterste best om dit zo snel mogelijk te doen. 

 

Is er vertraging bij de bezorging in Nederland?

Ook bij PostNL is het drukker dan normaal. Dit kan leiden tot vertraging in de bezorging. Houd de track en trace in de gaten om te weten wanneer je pakket aankomt.

 

Is er vertraging bij de bezorging in België?

In België zijn een deel van de PostNL punten gesloten. Pakketten die na een 2e poging niet bezorgt kunnen worden gaan naar een PostNL punt dat open blijft. Wij merken dat pakketten naar België wat vaker vertraging oplopen dan normaal.

 

Wat als er een shutdown komt?

Ook bij een shutdown zullen wij onze productie gewoon voort kunnen zetten. Zolang PostNL blijft bezorgen kunnen wij blijven verzenden.

 

Loop ik kans mijn geld kwijt te raken als er niet meer verzonden mag worden?

In het theoretische geval dat alles in Nederland plat komt te liggen hoef je je daar geen zorgen over te maken. Dan storten wij je aankoopbedrag gewoon retour.

 

Wil je meer weten over stickers kopen bij Stickythings.nl met de uitleg over alle opties en mogelijkheden, lees dan eens de volgende blog: stickers kopen.

De waardering van www.stickythings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 4227 reviews.