camper stickers

De campers die tegenwoordig van de band rollen worden standaard geleverd met grote camper stripings om de grote witte vlakken te doorbreken. En dat is natuurlijk heel mooi, maar ondanks deze camper stickers lijken ze toch nog steeds erg veel op elkaar. Wil je nou graag jouw camper herkennen van een afstand, of er je eigen unieke draai aan geven, dan kan dit perfect met onze camper stickers. Ze zijn ook ideaal voor tweedehands campers.  Tweedehands campers worden vaak omgetoverd tot nieuwe pareltjes om mee te gaan kamperen. Modern en fris, soms met een vleugje retro en vintage. Maar vooral uniek! En daar zijn camper stickers ideaal voor. Van leuke retro bloemen stickers tot een leuke palmbomen camper sticker.

 

Camper bestickeren

Zoals al gezegd lijken campers vaak op elkaar en dat is wat we eigenlijk niet willen. We willen er ons eigen unieke huisje op wielen van maken waar we zoveel tijd in doorbrengen. Vaak gebeurd dat door een oudere camper of caravan helemaal te renoveren, het gaat dan eerst om de binnenkant. Een likje verf, nieuwe gordijntjes, nieuwe bekleding voor de kussens. En met stickers geef je je camper ook aan de buitenkant een geheel nieuwe uitstraling. Een beetje retro met leuke bloemen stickers voor op je camper of caravan, of past een stoere camper striping beter bij je? Het geeft je camper een hele nieuwe look en het is goedkoper dan je denkt. En ben je na een paar jaar uitgekeken op die camper stickers, dan verwijder je ze weer heel makkelijk door ze te verwarmen met een fohn, waardoor je de camper stickers er makkelijk weer afhaalt. Dan check je Stickythings.nl voor een nieuwe camper sticker. Ons assortiment wordt regelmatig aangevuld met nieuwe camper stickers. Na betaling heb je de nieuwe camper stickers binnen 1 of 2 dagen al in huis en kun je beginnen met het opnieuw bestickeren van je camper. En zo heb je weer een hele nieuwe look.

 

Camper opnieuw bestickeren

Zitten er hele oude stickers op je camper? Dan kan het zijn dat deze stickers verkleurd zijn of beginnen los te laten. Dan kun je ervoor kiezen om nieuwe stickers op je camper te plakken. Exact dezelfde stickers is vaak lastig, omdat het bijna onmogelijk is om de kleuren en de vorm van de stickers te evenaren. Daarom bieden wij een breed assortiment aan nieuwe camper stickers aan. De camper stickers zijn trouwens ook geschikt voor je caravan, bus of auto.  Zeker ook omdat we ze aanbieden in verschillende afmetingen kun je ze altijd passend bestellen via onze sticker webshop. Zo kun je kijken wat het beste op jouw camper past. Dus of je nou stickers zoekt voor achterop de camper of voor de zijkanten, het past altijd.

 

 

Camper striping stickers of stickers voor op de achterkant van de camper

Heb je een grote camper zoals een Hymer Starline, een Dethleffs of een Bürstner dan heb je meer dan genoeg ruimte voor een camper sticker. Zeker op de grote witte achterkant van je camper zou de camper sticker adventure awaits of een windroos camper sticker perfect staan. Maar heb je een Volkswagen camper of een Westfalia camper dan is ons camper sticker aanbod net zo groot. Van een camper striping tot een gave kompas sticker. Omdat we bijna alle camper en caravan stickers in verschillende maten aanbieden zijn ze altijd wel passend voor jouw camper.

 

Levensduur en kleurgarantie van onze camper stickers

De kleurgarantie van onze kleuren folies is minimaal 7 jaar bij normaal buitengebruik. Zijn je stickers full color geprint dan is de kleurgarantie minimaal drie jaar. De levensduur is afhankelijk van hoe zorgvuldig je de camper en caravan stickers plakt en ermee omgaat. Bij correct plakken en normaal gebruik zullen deze jarenlang goed blijven. Maak de ondergrond altijd goed schoon en vetvrij voordat je de camper stickers gaat plakken. Verwijder eventueel oude lijmresten van de vorige stickers met lijm remover of sticker verwijderaar. Let ook vooral op resten van eventuele waxlagen. Wax werkt als een olielaagje en daar plakken stickers en stripings helaas niet op.

 

Eigen productie camper stickers

Onze camper stickers komen NIET uit China, maar worden door ons zelf geprint en/of gesneden uit speciaal sticker vinyl. Wil je meer weten over de sticker materialen die wij gebruiken, lees dan het blog over stickerfolies. Je krijgt bij Stickythings altijd de beste kwaliteit voor de beste prijs. Het voordeel van het zelf produceren is dat we ook de mogelijkheid hebben de maten van de stickers aan te passen en een ontwerp op maat voor je te maken. Dus of je nou een camper of caravan hebt van 3 meter of van 6 meter, we kunnen je altijd helpen voor het beste resultaat. En wist je trouwens dat vrijwel al onze andere stickers op deze site ook geschikt zijn voor je camper. Dus heb je een leuke tekst gezien bij de muurstickers, dan is deze sticker ook geschikt voor achterop je camper. Het aanbod is daarmee dus enorm. Om het overzicht te bewaren voor je hebben we alvast een aparte categorie camper en caravan stickers voor je aangemaakt waar je je eerste ideeën op kan doen. Staat het hier niet tussen, bekijk dan vooral ook al onze andere sticker categorieën. Niet slagen is eigenlijk geen optie.

 

>>> Lees ook ons blog over autostickers of ga snel naar onze camper stickers en kijk of er ook wat voor jou tussen zit.