Autostickers en de mogelijkheden

 

Zit je al een tijd naar je auto te kijken en denk je; er mist iets? Heb je dan wel eens gedacht aan stickers voor op de auto? Stickers geven je auto weer een geheel nieuwe look. Van een sportieve look tot een vrolijke. Autostickers bieden zoveel mogelijkheden omdat ze breed toepasbaar zijn. Denk hierbij aan strepen over de motorkap, een striping over de zijkant van je auto, tuning stickers, bloem stickers etc. Eigenlijk op alle gladde delen die schoon en vetvrij zijn. Onze stickers zijn bestand tegen weer en wind. Naast decoratieve redenen kun je auto stickers ook informatief gebruiken, denk aan een achterruit reclame of je bedrijfsnaam op de zijkant. Uiteraard is dit ook allemaal mogelijk voor je scooter, motor of camper. En ben je een beetje handig dan behoort zelf plakken absoluut tot de mogelijkheden. Zelf plakken maakt het natuurlijk ook een stuk goedkoper, want de grootste kostenpost zit 'm vaak in de manuren. En dat is toch zonde als je zelf ook een beetje handig bent. Pimpen die auto dus!

 

In dit blog gaan we het voornamelijk hebben over de autostickers waarmee je je auto een nieuwe look geeft. Dus de decoratieve autostickers. Uiteraard zijn de decoratieve autostickers ook te combineren met zakelijke informatie. Denk hierbij aan een custom striping waarbij je een eigen tekst kan ingeven, denk bijvoorbeeld aan je bedrijfsnaam. Zakelijke autostickers hoeven niet altijd saai te zijn.

 

Alleen maar passende autostickers

Stickythings heeft de mooiste en meest veelzijdige autostickers in het assortiment. Tussen al die stickers zit er altijd wel eentje voor jouw auto. En het maakt niet uit welk merk je rijdt, of dit nu om een Volkswagen Golf gaat, een Fiat 500, een Mini Cooper, een Ford Ka, een Toyota Aygo of een Porsche 911, we hebben auto stickers voor alle automerken. Een deel van de stickers voor op je auto is altijd passend, denk aan de diverse bloem stickers voor op een auto of een striping die zo gemaakt is dat deze makkelijk op maat te snijden is. Andere autostickers zijn weer verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Maar uiteraard kun je ons ook vragen naar de mogelijkheden voor maatwerk stickers. De webshop van Stickythings is de juiste plek om autostickers te laten maken en te bestellen. En voor de prijs hoef je het niet te laten. We bieden altijd scherpe prijzen voor al onze stickers. En wil je nu meerdere stickers in een keer bestellen van het zelfde ontwerp dan kun je ons mailen voor een nog scherpere prijs. Doordat we de stickers zelf maken kunnen we ook de beste kwaliteit garanderen.

 

Autostickers in de beste kwaliteit en gratis geleverd

Onze autostickers maken wij dus zelf, van hoogwaardig vinyl dat speciaal voor beplakking en belettering van de auto ontwikkeld is. De productie van de autostickers wordt pas uitgevoerd wanneer jij je bestelling hebt geplaatst. Hiermee waarborgen we de kwaliteit en koop je altijd een autosticker, een striping of een race en rally sticker met een sterke kleefkracht. En binnen Nederland versturen we ook nog eens gratis. Bij een bestelling boven de 60 euro zijn de verzendkosten naar Belgie ook gratis. Waarom dit verschil? Dat lees je in een ander blog over de verzendkosten.

 

Autosticker ideeen

Om je een idee te geven dat een autosticker heel bepalend kan zijn voor de look van je auto hebben we een aantal voorbeelden voor je gemaakt. Je kan er ook wat inspiratie mee opdoen voor je een definitieve keuze maakt voor de autosticker die jij gaat kopen.

 

auto striping sticker sugar skull autosticker checkered striping autosticker

Op de eerste afbeelding zie je een van onze checkered stripings, die net als al onze (gesneden) stickers, verkrijgbaar is in meer dan vijfentwintig kleuren en daarmee heb je veel keuze om de juiste kleur voor jouw auto te kiezen. Twijfel je of de kleur past bij de kleur van je auto dan zijn er altijd mogelijkheden om je vooraf een staaltje toe te sturen binnen Nederland. Als je kijkt naar de derde afbeelding dan zie je ook een van onze andere checkered stripings, maar totaal anders dan de eerste checkered striping op de auto. Daar waar de eerste wat subtieler en eleganter oogt, is de checkered striping op de derde auto wat robuuster en duidelijker aanwezig. De stripings zijn universeel en zijn ofwel op maat te snijden ofwel verkrijgbaar in meerdere afmetingen. Maar bij twijfel kun je altijd contact met ons opnemen. Onze klantenservice staat graag voor je klaar.

Op de tweede afbeelding zie je een van onze full color autostickers. Hier zie je een sticker van een sugar skull sticker die steeds bekender worden door films als Coco en ook zie je het vaak terug tijdens Halloween.

 

 

bloemen auto stickers race cijfer auto sticker bloemen auto sticker

Ook in deze volgende serie zie je dat de auto stickers de auto's drie totaal verschillende looks geven. Waar je bij de eerste afbeelding vooral een vrolijke uitstraling geeft aan je auto met deze full color bloem stickers voor je auto, geef je met de race cijfer sticker weer een hele stoere look. Bij de derde afbeelding met de gesneden auto bloem stickers zit het er een beetje tussenin. Door de kleurkeuze van de sticker geef je het een stoer tintje, maar met een vrolijke touch. Zo zie je dat je met kleur ook nog heel veel kan doen. Wanneer je op de derde auto een hele andere kleur zou kiezen kan je de look totaal veranderen.

Hopelijk hebben we je zo een indruk kunnen geven van de vele mogelijkheden die auto stickers bieden. En weet je, ben je de stickers zat, dan pak je een fohn, verwarm je de stickers en verwijder je ze weer heel makkelijk van de auto zonder plakresten. Eigenlijk heb je niks te verliezen en zijn er alleen maar voordelen aan het plakken van stickers op je auto. Je auto wordt er namelijk, mooier en leuker van. Een beetje variatie in het straatbeeld wordt in ieder geval door ons zeer op prijs gesteld.

Dus wil je een autsticker kopen? Bij Stickythings moet je zijn. Kijk vooral nog even rond en wil je graag meer lezen over autostickers, lees dan ook eens onze andere blogs hierover, zoals:

 

Autostickers, wat je moet weten >>>

Autostickers wat je moet weten