Autostickers kopen, gratis en snel verzonden

 

Fris je auto op met de beste autostickers van Stickythings.


Op Stickythings.nl ben je aan het juiste adres voor het kopen van al je autostickers. Autostickers voor je Renault, Ford, Mini Cooper of Jeep Renegade, wij hebben ze allemaal voor je! Met autostickers fris je je auto op een betaalbare en eenvoudige manier op.

 

Autostickers van de beste kwaliteit materialen

 

Onze autostickers maken we zelf van hoogwaardig vinyl dat speciaal voor autobelettering en beplakking ontwikkeld is. De productie van de autostickers voeren we pas uit nadat je een bestelling hebt geplaatst. Hiermee waarborgen we de kwaliteit en koop je altijd een autosticker met een sterke kleefkracht.

 

Gratis verzending van de autostickers

 

Na het kopen van een autosticker verzenden we je bestelling binnen 24 uur geheel gratis (naar ieder adres in Nederland). Voor levering van autostickers in België betaal je € 3,95 verzendkosten.

 

Autostickers aanbrengen

 

Als je autostickers bij Stickythings koopt dan kunt je deze eenvoudig zelf aanbrengen en verwijderen. Op onze website staan enkele video’s met plakinstructies voor autostickers. Hier kun je stap voor stap zien hoe de autosticker aangebracht moet worden zodat je ziet hoe je zo eenvoudig mogelijk een autosticker op een juiste wijze aan kunt brengen. Wij adviseren wel de autostickers direct na ontvangst aan te brengen. Heb je nog vragen dan kun je ons altijd even een mail sturen. Wij helpen je graag verder!

 

Eindeloze mogelijkheden met autostickers

 

De mogelijkheden met de autostickers van Stickythings zijn onbeperkt.  De autostickers die je kunt kopen zijn meestal leverbaar in diverse kleuren en afmetingen. De autostickers plakken op alle schone gladde ondergronden zoals de motorkap, portieren en ramen van je auto.