Wil jij je auto opvrolijken?

 

Een leuke manier om je auto op te vrolijken is door er leuke auto bloem stickers op te plakken. We hebben ze in vele soorten en maten. Gesneden auto bloem stickers in meer dan 25 verschillende kleuren of full color auto bloem stickers.

 

Ook vind je onder de auto bloem stickers, stickers van vlinders, sterren, lieveheersbeestjes, dierenpootjes e.d. En nu met de lente in het vooruitzicht zijn deze stickers altijd een hot item in onze shop. Niet alleen jij wordt er vrolijk van, maar ook je medeweggebruikers bezorg je een glimlach op het gezicht. 

 

Soms heb je een roestig plekje op je auto of een kras, ook dan is een sticker als deze een erg leuke oplossing. En vaak krijg je ook nog eens stapelkorting als je een tweede of derde vel stickers erbij besteld. Dus voor een paar tientjes heb je je hele auto vol geplakt als je dat zou willen. En heb je een beetje humor en geen geld om die deuk of kras te laten wegwerken, dan plak je een van deze pleister stickers er gewoon op. Gegarandeerd een glimlach uitlokkend. 

 

 

 

Is het plakken van auto bloem stickers moeilijk?

 

Nee, gelukkig niet. In tegenstelling tot stickers met een grotere oppervlakte gaat het bij auto bloem stickers vaak om stickers met een kleinere afmeting of juist dunnere lijnen. Hierdoor wordt het plakken makkelijker. En zelfs het verwijderen van een sticker is niet moeilijk. Hoe je het beste een sticker plakt en verwijderd zie je hier.
 
En lees vooral ook ons blog 'Autostickers, wat moet je weten!' om nog meer te weten te komen over auto stickers.