Nieuwe producten RSS Feed

0 636
Mobielvrije zones op scholenHoe zorg je dat leerlingen deze positieve verandering gaan omarmen?Een hele dag op school zonder mobiele telefoon, ook in de pauzes??  Hoe ga je dat doen? En hoe gaan docenten zorgen dat deze verandering juist omarmd wordt door leerlingen? Want wij kunnen de voordelen wel zien. Zoals een betere concentratie, bevordering ..
0 3278
Nieuwe muurstickers   Onze muursticker en kindersticker collectie wordt met enige regelmaat aangevuld met nieuwe ontwerpen. Onze focus lag nu vooral op leuke nieuwe kinderstickers in de categorie sprookjes. Ze zijn verkrijgbaar in meer dan 20 kleuren in zowel glans als matte uitvoering en in meerdere afmetingen zodat de sticker altijd op de muur,..
0 2297
Nieuwe stickers   Met enige regelmaat zetten we ons creatieve brein aan het werk om ons assortiment aan muurstickers, autostickers en zakelijke stickers uit te breiden. En we hebben weer een aantal leuke en praktische stickers weten toe te voegen voor jullie.    Volgens de arbo-wet ben je als werkgever verplicht om te zorgen voor veilige en gez..
1 - 3 van 3 (1 pagina's)