Kenteken stickers

Iedereen kent ze, de zwarte sticker onder op de kentekenplaat. Meestal staat daar reclame met de naam van de garage waar je je auto gekocht hebt. Deze autogarages zijn dan ook grote afnemers van de kenteken stickers. Maar uiteraard hoef je geen honderden auto's per jaar te verkopen om hier voordelig stickers voor te kunnen kopen. Wij leveren ze al vanaf 10 exemplaren. Hoe meer je er koopt, hoe goedkoper deze stickers worden. Ideaal dus voor clubs en verenigingen om goedkoop reclame te maken.

 

De meeste stickerbedrijven leveren deze stickers als losse letters. Dan heb je er eigenlijk niets aan tenzij de ruimte onder het nummerbod nog ongebruikt is. Losse letters plakken over een bestaande tekst werkt natuurlijk niet. Daarom leveren wij onze stickers als rechthoekige stroken (met afgeronde hoeken) welke de bestaande tekst volledig bedekken. En ook nog eens met een speciale plaklaag zodat deze goed hechten aan de plastic ondergrond waarvan de kentekenplaathouders gemaakt zijn.

 

Het ontwerp

Omdat wij deze stickers volledig bedrukken zijn de mogelijkheden zeer uitgebreid. Zakelijk en strak met een zwarte achtergrond en witte letters, of compleet in je eigen huisstijl full color bedrukt. Logo's, afbeeldingen, alles is mogelijk zolang het binnen de beschikbare ruimte past. Als jij ons de grafische bestanden kan aanleveren, dan zorgen wij voor het ontwerp.

 

Standaard, snel en makkelijk

Wil je nu geen gedoe en gewoon lekker snel bestellen, maak dan gebruik van de standaard zwarte kenteken stickers die we hebben voor een kentekenplaat voor auto's en een kentekenplaat voor de motor. Deze heeft standaard een zwarte ondergrond met witte letters en gebruikt een standaard lettertype (hoofdletter arial bold). Voor de kentekenplaat voor de auto heb je 50 leestekens tot je beschikking en dit is inclusief spaties. Voor de kentekenplaat voor de motor heb je plaats voor 25 leestekens. Wil je meer mogelijkheden, zoals andere kleuren, andere lettertypes of het plaatsen van een logo, kijk dan bij de andere kenteken stickers en laat ons je ontwerp wensen weten.

 

De kwaliteit.

Al onze kentekenstickers zijn professioneel geprint en voorzien van een beschermende coating waardoor ze jarenlang meegaan. De lijmlaag is speciaal ontwikkeld om op lastig plakbare ondergronden te kleven (zoals de kentekenplaathouders!) en laten dus niet los. Uiteraard moet je wel zorgen dat de ondergrond voor het plakken netjes schoon is. De door ons gebruikte productietechnieken zorgen ervoor dat wij op kleine oplagen (vanaf 10 exemplaren) dezelfde professionele kwaliteit kunnen bieden als bij grote oplagen (+500 exemplaren.) En hoe meer je er besteld hoe goedkoper per stuk. Wij leveren deze stickers al vanaf 1,80 euro per stuk vanaf 10 exemplaren. En het verzenden binnen Nederland doen we gratis.