Kenteken stickers

Geplaatst door Tim 19-02-2019 0 reacties Over ons & onze producten,

Kentekenplaat / nummerbord stickers

Iedereen kent ze, de gele kentekenplaat met een kleine witte tekst eronder. Meestal staat daar reclame met de naam van de garage waar je je auto gekocht hebt. Deze autogarages zijn dan ook grote afnemers van de nummerbord stickers. Maar uiteraard hoef je geen honderden auto's per jaar te verkopen om hier voordelig stickers voor te kunnen kopen. Wij leveren ze al vanaf 10 exemplaren. Ideaal dus voor clubs en verenigingen om goedkoop reclame te maken.

 

De meeste stickerbedrijven leveren deze stickers als losse letters. Dan heb je er eigenlijk niets aan tenzij de ruimte onder het nummerbod nog ongebruikt is. Losse letters plakken over een bestaande tekst werkt natuurlijk niet. Daarom leveren wij onze stickers als rechthoekige stroken (met afgeronde hoeken) welke de bestaande tekst volledig bedekken. En ook nog eens met een speciale plaklaag zodat deze goed hechten aan de plastic ondergrond waarvan de kentekenplaathouders gemaakt zijn.

 

Het ontwerp.

Omdat wij deze stickers volledig bedrukken zijn de mogelijkheden zeer uitgebreid. Zakelijk en strak met een zwarte achtergrond en witte letters, of compleet in je eigen huisstijl full color bedrukt. Logo's, afbeeldingen...alles is mogelijk zolang het binnen de beschikbare ruimte (49 x 1,7 cm) past. Als jij ons de grafische bestanden kan aanleveren, dan zorgen wij voor het ontwerp.

 

De kwaliteit.

Al onze kentekenstickers zijn professioneel geprint en voorzien van een beschermende coating waardoor ze jarenlang meegaan. De lijmlaag is speciaal ontwikkeld om op lastig plakbare ondergronden te kleven (zoals de kentekenplaathouders!) en laten dus niet los. Uiteraard moet je wel zorgen dat de ondergrond voor het plakken netjes schoon is. De door ons gebruikte productietechnieken zorgen ervoor dat wij op kleine oplagen (vanaf 10 exemplaren) dezelfde professionele kwaliteit kunnen bieden als bij grote oplagen (+500 exemplaren.) En hoe meer je er besteld hoe goedkoper per stuk. Wij leveren deze stickers al vanaf 1,80 euro per stuk vanaf 10 exemplaren. En het verzenden binnen Nederland doen we gratis.

 

 

De waardering van www.stickythings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 3884 reviews.