Vandaag vieren wij het met een gratis download!

 

Je vindt ze over het hele internet, de gratis downloads, veelal free printables genoemd. Van leuke vaderdagposters, tot qoutes tot hele kalenders. En wij houden ervan. Het is een hele leuke en hele goedkope manier om je interieur te decoreren met iets nieuws. En wij hebben er nu ook een voor jou! Want wij hebben wat te vieren. 

 

Niet alleen is onze nieuwe site online, maar ook staat nu bijna ons hele assortiment erop en draaien we dus grotendeels al op deze website. Dat is reden voor een klein feestje, we zijn er bijna. Er zijn nog een paar categorieën die aangevuld moeten worden met artikelen maar zodra dat klaar is kunnen we volledig over van www.stickyshop.nl naar www.stickythings.nl. En daar zijn wij trots op. 

 

We hebben maanden hard gewerkt aan deze nieuwe site en zijn erg blij met het resultaat. Er is veel verbeterd ten opzichte van onze vorige website. En daar kan iedereen nu van profiteren, sneller je producten vinden, duidelijkere uitleg, terugzien wat je recent hebt bekeken, producten toevoegen aan je verlanglijst om ze later aan te kunnen schaffen, dat zijn slechts een aantal punten van alle doorgevoerde verbeteringen.

 

Het kan natuurlijk zijn dat er nog iets is waarvan je denkt, dat klopt nog niet of dat zou ik anders doen, schroom dan niet om dit te laten weten! Wij ontvangen graag kritiek, liefst opbouwend, dat dan weer wel!

 

Deze print van drie speelse konijntjes krijg je van ons, gratis en wel, het leek ons heel toepasselijk zo voor de pasen ;-) Leuk voor jezelf maar ook voor op kinderkamer. Lijst 'm in, zet 'm neer of stuur 'm op, ook leuk als kaart dus. 

 

Voor het mooiste resultaat gebruik je een goede printer en mooi papier, wellicht is de copyshop ook nog een optie als je printer niet helemaal meewerkt. Door op de afbeelding te klikken download je het bestand, of klik gewoon even hier.

 

 

 

Hebben we je lekker gemaakt met deze gratis download en wil je op zoek naar meer? In de toekomst zullen wij regelmatig nieuwe free printables toevoegen via dit blog. Dus gewoon af en toe terug komen en onze facebookpagina in de gaten houden. En laat ons vooral weten hoe super ubercute ie staat op de schoorsteenmantel, stuur ons gewoon even een fotootje via info@stickythings.nl.