Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Blog RSS Feed

0 6855
Autostickers verwijderen? Met deze tips doe je dat zonder schade!   Je wilt stickers verwijderen van je auto, camper of caravan, maar je weet niet goed hoe je dit het beste kan doen? In dit blog vertellen we je hoe je dit kan doen zonder de lak te beschadigen.   Of het nu een striping, een setje bonnet stripes of een sticker op je achterruit is..
0 1812
camper stickers De campers die tegenwoordig van de band rollen worden standaard geleverd met grote camper stripings om de grote witte vlakken te doorbreken. En dat is natuurlijk heel mooi, maar ondanks deze camper stickers lijken ze toch nog steeds erg veel op elkaar. Wil je nou graag jouw camper herkennen van een afstand, of er je eigen unieke dr..
0 826
Stickers voor Fiat 500 en Minicooper   Heb je weleens gezocht op 'meest iconische auto's' in Google? De kans is groot dat je dan al snel uit komt bij de top 10 van meest iconische auto's. En het zal je niet verbazen dat je hierin de Renault 4, Citroen 2CV ('de eend'), de Volkswagen Kever en de Volkswagen T1 ziet staan. Maar natuurlijk ook de Fiat..
0 1085
Autostickers en de mogelijkheden   Zit je al een tijd naar je auto te kijken en denk je; er mist iets? Heb je dan wel eens gedacht aan stickers voor op de auto? Stickers geven je auto weer een geheel nieuwe look. Van een sportieve look tot een vrolijke. Autostickers bieden zoveel mogelijkheden omdat ze breed toepasbaar zijn. Denk hierbij aan stre..
0 1751
Heb je vragen over het online kopen van stickers i.v.m. de corona/covid-19 maatregelen? Hieronder vind je de meestgestelde vragen beantwoord! Laatste update: 22 oktober 2020   Kan er gewoon besteld worden? Ja, de getroffen maatregelen hebben geen invloed op onze productie capaciteit.   Is er vertraging bij de productie vanwege het corona-vir..
0 1883
De nieuwe internationale regelgeving vanaf 1 januari 2020. Misschien heb je het al gemerkt, maar indien je vanuit Belgie bij ons stickers bestelt betaal je vanaf 1 januari een hoger tarief aan verzendkosten dan voorheen. Dit heeft te maken met de nieuwe internationale regelgeving, bepaald door de Wereldpostunie, waardoor er een strikt onderscheid ..
0 1658
We zijn er weer! Onze zomerstop is weer achter de rug en we zijn al weer in volle gang.   Bestelde stickers in onze vakantie. Tijdens onze vakantie is het gewoon mogelijk geweest om te blijven bestellen, en ondanks de duidelijke melding dat de klanten wat meer geduld moesten hebben is er massaal besteld. Veel klanten bleken gewacht te hebben to..
0 5834
(Auto) Stickers spiegelen. Wij merken regelmatig dat er onduidelijkheid is over wanneer stickers nu wel of niet gespiegeld moeten worden. In dit blog gaan we proberen om dit duidelijk uit te leggen.   Wanneer moeten stickers wel gespiegeld worden? Een van de meest voorkomende situaties is waarbij een sticker een de binnenzijde van een raam gepl..
0 1137
Voetstap stickers kopen Je zult het in eerste instantie niet gelijk bedenken, maar voetstap stickers hebben enorm veel handige en leuke toepassingen. Bij ons kun je diverse modellen voetstappen kopen om op de vloer te plakken. In diverse kleuren, vormen en afmetingen. Ook is het mogelijk om de stickers te bedrukken met ontwerp speciaal voor jouw t..
0 1739
Kenteken stickers Iedereen kent ze, de zwarte sticker onder op de kentekenplaat. Meestal staat daar reclame met de naam van de garage waar je je auto gekocht hebt. Deze autogarages zijn dan ook grote afnemers van de kenteken stickers. Maar uiteraard hoef je geen honderden auto's per jaar te verkopen om hier voordelig stickers voor te kunnen kopen...
0 1033
Bloemstickers op de auto. De koude dagen laten we achter ons en de lente komt er weer aan! Tijd om je auto op te vrolijken. Wij merken dat rond deze periode de vraag naar autobloemen, oftwel stickers van bloemen die je op je auto kunt plakken, weer flink toeneemt. Logisch ook, want onze bloemstickers zijn een makkelijke manier om je auto snel en g..
0 1070
Uitleg over de opties bij het kopen van stickers bij Stickythings.   Heb je de sticker gevonden die je zocht en wil je deze graag kopen? Dan zul je in de meeste gevallen een aantal opties moeten invullen of aanvinken. Vrijwel al onze stickers zijn in meerdere varianten verkrijgbaar, en door de juiste waarden van de opties te selecteren kun je de ..
1 - 12 van 38 (4 pagina's)