Auto & Scooter Stickers

Auto & Scooter Stickers

 

Auto stickers en motor stickers online kopen

Je bent op zoek naar online autostickers, scooterstickers, motorstickers of camperstickers? Dan is Stickythings de juiste plek met een groot aanbod aan autostickers en scooterstickers. Het grote aanbod in stickers voor je auto, motor, scooter of camper biedt voor ieder wat wils. Of je nu op zoekt bent naar een leuke striping voor jouw auto of coole race en rally stickers. Het kan allemaal. Door het aanbieden van meer dan 25 kleuren of full color zit er altijd wel iets tussen dat bij jouw auto, motor, scooter of camper past.

 

Auto stickers en motor stickers voor alle toepassingen

Autostickers bieden zoveel mogelijkheden omdat ze breed toepasbaar zijn. Denk hierbij aan strepen over de motorkap, een striping over de zijkant, tuning stickers, remklauw stickers etc. Eigenlijk alle gladde delen die schoon en vetvrij zijn. Ze zijn bestand tegen weer en wind. Autostickers zijn verkrijgbaar in het klein tot een complete wrap waarmee je de kleur van je auto verandert . Maar je kunt autostickers ook informatief gebruiken, denk aan een achterruit reclame of je bedrijfsnaam op de zijkant. Uiteraard is dit ook allemaal mogelijk voor je scooter, motor of camper.

 

Auto stickers per merk of universeel

Om je een beter idee te geven hoe een sticker op jouw auto uitziet hebben wij ook de categorie autostickers per merk. Het is echter niet zo dat een auto sticker die op een Fiat 500 afgebeeld staat alleen op een Fiat 500 past. Deze stickers passen in verreweg de meeste gevallen ook prima op bijvoorbeeld een Punto of ander model. Sterker nog, je kunt deze auto stickers zonder problemen op een Volkswagen, een Mini Cooper of bijvoorbeeld een Renault plakken. Twijfel je of het past, of zie je aan de afmetingen die bij alle auto stickers staan dat het niet gaat passen, stuur ons dan even een mail. Wij kunnen zonder problemen de autostickers in andere afmetingen voor je maken zodat deze ook op jouw auto te plakken zijn.

 

Auto stickers (op maat) met je eigen ontwerp

Aangezien Stickythings alles in eigen productie doet is het ook mogelijk een eigen ontwerp te laten maken of een aanpassing te laten doen aan een bestaand ontwerp. Denk aan het toevoegen van een naam of logo in een striping.  We maken graag een vrijblijvend voorbeeld voor je.

 

Altijd de goedkoopste auto stickers in de beste kwaliteit

Voor de prijs hoef je het niet te laten, we bieden altijd scherpe prijzen. Wil je nu meerdere stickers in één keer bestellen van hetzelfde ontwerp of in dezelfde kleur dan kun je ons mailen voor een nog scherpere prijs! Doordat wij de stickers zelf produceren kunnen wij ook de beste kwaliteit garanderen. Wij werken met de beste kwaliteit sticker folies van de merken 3M en Oracal.

 

Tips voor het plakken van auto stickers

De stickers zijn makkelijk in een keer aan te brengen dankzij de speciale applicatielaag die over de meeste stickers zit. Stickers waar geen applicatielaag over zit, zijn veelal full color stickers die uit 1 stuk bestaan en daardoor ook direct zijn aan te brengen op de ondergrond. Bij iedere bestelling ontvang je een duidelijke plakinstructie en op onze website vindt je ook een aantal filmpjes hoe je een sticker het beste kunt plakken.

 

Het verschil tussen auto stickers en muurstickers

Er zitten 2 belangrijke verschillen tussen het vinyl dat wij gebruiken voor het maken van auto stickers en muurstickers. Omdat stickers voor op de auto (of motor, scooter en caravan) buiten gebruikt worden en veel in de zon staan moet het hier voor gebruikte vinyl bestand zijn tegen de invloeden van het weer en de UV straling. Mede door deze factoren heeft het vinyl dat buiten gebruikt wordt ook meer de neiging om te willen krimpen. Wij gebruiken daarom voor auto stickers zogenaamd polymeer of cast vinyl (afhankelijk van de toepassing.) Dit is vinyl, speciaal ontwikkeld voor het gebruik op voertuigen) dat prima geschikt is tegen de invloeden van het weer en geen neiging tot krimpen heeft (om te voorkomen dat er lelijke plakranden rondom de sticker komen.) Daarnaast is dit vinyl ook veel beter geschikt om de vormen van de ondergrond te volgen. Een auto of scooter is immers niet plat zoals een muur dat is.

 

Gratis en snelle levering van auto stickers binnen Nederland

De verzending binnen Nederland is gratis, voor Belgie en Duitsland 3,95. Wij proberen de stickers altijd binnen 1 tot 2 werkdagen te verzenden. De autostickers worden verstuurd in een vierkante verzendkoker, tenzij de sticker kleiner is dan 20 x 30 cm. Dan wordt deze in een stevige kartonnen envelop verstuurd. Dit om te zorgen dat de stickers zonder beschadiging aankomen.

 

Tips voor het verwijderen van auto stickers

Ben je uitgekeken op je autostickers? Dan zijn deze weer makkelijk te verwijderen. Dit doe je door ze goed te verwarmen met een föhn. Hierdoor wordt de lijmlaag weer zacht en kun je de sticker voorzichtig lostrekken. Op deze manier blijven er geen lijmresten achter.

 

Kijk nu in ons online aanbod autostickers en bestel een leuke of unieke autostickers goedkoop, snel en eenvoudig online.